måndag 8 augusti 2011

extra material!

Så här långhårig kan en Lhasa apso bli!
Och så här långt hår har Lilla Abby.
Ja, Jag klipper henne runt ögonen. Jag vill ju att
hon ska se nåt!
WHOHOOO! Så var man klar med själva äventyret! Oskar korrade (kollade efter stavfel) klart de sista sidorna idag och jag ändrade på det som var fel... och sen iväg till färgläggaren Alf!
Fast det betyder inte att jag får en massa ledigt, åh nej.... nu ska här fixas en massa extra material som ska in i boken. *pust*

fast liite ledigt fick jag minsann idag, å då passade jag på att bada Abby. Och klippa henne. För er som inte vet så är hon en Lhasa Apso hund.  så här skriver Wikipedia om Lhasor:

"Lhasa apso är en hundras från Tibet, som föddes upp främst som sällskaps- och vakthund i tibetanska hem och kloster. Ordet apso betyder på tibetanska: "den hårige". Och man antar att rasen från början kommer från staden Lhasa, därav namnet lhasa apso. Rasen är glad och framåt men även ganska reserverad. Det är ett särdrag som den delar med fler tibetanska raser. Lhasa apson är känd för sin dova skall, man kan tro att det handlar om en större hund."

No kidding... jag säger bara det; Hon skäller grymt starkt och mörkt när hon blir misstänksam mot olika saker. Det värsta är om hon står bredvid sängen mitt i natten och börjar skälla så att man vaknar... shit, vad rädd man blir då...

Dessutom så har Lhasor päls som aldrig slutar växa, så man kan klippa dem i massa olika frisyrer om man vill. För klippa dem måste man. Dom får gärna jättemycket päls i ögonen så att de inte kan se, så det var mest därfö jag badade henne idag. Hon gillar nämligen inte när man klipper pälsen runt ögonen, men om hon är i badet samtidigt som man gör det så håller hon sig lugn. Hon är ju ännu en liten valp så hon har inte lärt sig att lyda på allt man säger... än.

//Carromic

5 kommentarer:

 1. Bleckmossen/Carromic fan #1 (Majsan)8 augusti 2011 21:15

  Din hund är sötare...
  Hur mkt kommer albumet kosta?

  SvaraRadera
 2. Albumet kommer kosta cirka 100 spänn! Inte så farlig för 172 sidor av skoj, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Bleckmossen/Carromic fan #1 (Majsan)9 augusti 2011 12:45

  Nej, gör bra ska, lägga undan pengar så att jag säkert har. Finns det något exakt datum?

  SvaraRadera
 4. Bra pris!

  Och Abby är jätte söt!

  SvaraRadera
 5. Abby måste vara någon rymdhund elr nått från en annan planet... Man kan inte vara sådär söt~!! )8D <3
  Oh, bra pris på albumet, btw~ C: <3

  SvaraRadera