söndag 14 augusti 2011

Håkan helg!

Det är tydligen en Håkan helg! (se förra inlägget). Jag ska jobba idag fast det är helg. Idag kommer nämligen Mister Kim hem från sin semester (jag delar Studio med honom.) Han fotar och idag ska han fota mig till albumet. En del av extra-materialet kommer nämligen vara en intervju med mig om lite olika saker som NI där ute frågat om, och saker som vi tror kan vara roligt att veta. Det är Oskar som intervjuat mig förstås, han är väldigt bra på såna saker. Han jobbade ju, som säkert många av er vet, förut på Kamratposten. Så han är van vid sånt. Han slutade för att hålla på med en massa skrivande, bland annat att skriva vårt supercoola album!

//Carromic

ps. Jag fick just ett sms från Mister Kim om att hans plan landat på Arlanda. (han har varit i USA) så nu ska jag slänga mig i duschen å göra mig iordning så att han kan fota mig! (Klockan är 08.29 op morgonen just nu!)

6 kommentarer:

 1. Nej vilken söt liten Caramelldansen Håkan OwO

  SvaraRadera
 2. Somewhere over the rainbow...14 augusti 2011 12:22

  Haha, Håkan dansar <3

  Märkte ett litet fel i den nya KP-tidningen! Deras lärare säger: "Menar du Alexis Andersson?", men i avsnittet när Amir kollar upp Alex namn på klasslistan står det Alexis Lindbergh!

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas med styrkan av tusen solar att läraren bara var dryg och felkönade henom.

  SvaraRadera
 4. aaawwwwww en dansande håkan kawaii~~!!!!!

  SvaraRadera
 5. ahhhh tycker håkan e lite söt XD e ja knäpp?

  SvaraRadera