fredag 5 augusti 2011

Japanska knasigheter som jag ÄLSKAR!

Ibland måste man bara älska Japaner och deras påhitt! Kolla vilket otroligt UNDERBART paraply jag hittade på nätet på en japansk sida! Med ett svärdshjalt! Åhh, vad jag vill ha ett sånt!! Otroligt ägig oxå att den har en slags behållare som man bär snett över axel, så att man liksom drar fram svärdet/paraplyet fär man ska använda sig av det! Synd bara att det kostar supermycket att importera... suck....


//Carromic

7 kommentarer:

 1. jag vill haaaa....! *dreglar*

  SvaraRadera
 2. Somewhere over the rainbow...6 augusti 2011 14:49

  Gud va coolt :DD

  SvaraRadera
 3. OO! Så coolt! vill ha!!

  SvaraRadera
 4. jätte coolt!! sånt vill jag ha! :D japaner är så coola! träffade jätte många på jamboree ^w^
  //Lizz

  SvaraRadera
 5. vill ha!! åsum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD
  LoL

  SvaraRadera