tisdag 23 augusti 2011

Mer Japanska grejer!

Jag pratade lite tidgare om ett coolt paraply  som jag sett i en japansk online-butik. Nu har jag sett lite mer roliga grejer som jag vill ha men som jag antagligen aldrig kommer få tag i... Men det är alltid kul att titta, eller hur?


Istället för att pojkvännen eller flickvännen kommer hem med en bunt röda rosor (så o-originellet), varför inte göra som denna butik tycker; Ge din älskade en bukett med nallebjörnar! Först tyckte jag att det såg jättelöjligt ut, men sen kom jag på mig själv med att tänka att om jag fick en såndär stor rosa bukett nallar med den där stora rosetten på så skulle jag nog ändå tycka att det var gulligt. Och Nallar vissnar ju inte...
Vad jag däremot är helt säker på är att Amanda skulle bli överlycklig om Amir dök upp och gav henne en sån bukett! Hon samlar ju på gosedjur - och är särskilt förtjust i nallar!


Personligen ÄLSKAR jag att sitta med benen sådär, men jag vet av erfarenhet att alla i min umgängeskrets inte har lika långa senor i benen och deras ben skulle somna direkt om jag bad dem sitta sådär. Så jag kanske skulle få ha min lilla svamppall för mig själv. Om inte så skulle det vara rätt gulligt att bara ha svampar stående på golvet som dekoration.Asså... Dessa hörlurar vill jag ha! Sjuuuukt söta! Vanligen gillar jag mest tuffa grejer men idag har jag en dag då jag bara faller för allt som är sockersött. Och då kan man ju inte undvika att bli lite småförälskad i dessa!


//Carromic

9 kommentarer:

 1. Vars hittade du grejerna?

  SvaraRadera
 2. Gud vad söt bukett!!
  Och en sådan svamp vill man ju bara ha(jag gillar också att sitta så)!!!

  Och hörlurarna var ju bara sååå super söta!!

  Och Carrommic, kan inte du skriva din autograf och lägga in en bild på det?? Det skulle jag bli super glad för, och kanske en liten bild också(ofärglaggd)?!!

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha svamparna!!! Var kan man köpa såna!? :D
  //Lizz

  SvaraRadera
 4. Bleckmossen/Carromic fan #1 (Majsan)24 augusti 2011 17:49

  Såå sööta svampar, och hörlurar, var har du hittat dom?

  SvaraRadera
 5. Alla dom här grejerna finns tyvärr inte att köpa i Sverige. Bara i Japan---

  SvaraRadera
 6. Kan du länka till vart du hittade grejerna? Känner en person som handlar med Japan och vill ha de sakerna i julklapp :) Snälla, länka! Eller tala om vad de egentligen heter ^^

  SvaraRadera
 7. sååååååå söta saker <3

  SvaraRadera