onsdag 3 augusti 2011

Svar på några frågor!

Jag såg att några av er hade lite frågor, och jag tänkte att det kanske även var fler av er som hade samma frågor - så jag beslöt att inte svara på dem i kommentarerna, utan istället göra ett litet eget blogg-inlägg om dem!


1. Kommer Bloggen att läggas ner när arbetet med albumet är klart?

Nej. För det första så har vi ju fortfarande KP-Bleckmossen Boyz, för det andra vill vi kunna berätta om vi finns och signerar böcker på nåt ställe där ni kan komma och träffa oss, och för det tredje och bästigaste:
Vi hoppas ju att albumet ska sälja så bra att förlaget Kartago vill ge ut fler nya album! För i albumet har vi chansen att göra längre, mer komplicerade äventyr och mer personliga inveckligar och kärleksdrama! Mer av det göttaste alltså! Så självklart hoppas vi på fler album i framtiden! Och då behöver vi ju en blogg...
Faktisk har vi prata med förlaget om en annan grej... men det kan vi tyvärr inte avslöja än. Så bloggen består ett bra tag till!


2. Kommer albumet att säljas i vanliga butiker? Typ Bokia, Åhléns, Akademibokhandeln?

Ja. Albumet kommer inte bara att finnas på nätbutiker, utan även i vanliga butiker. Vilka dom butikerna är vet vi inte än, eftersom varje butik själv bestämmer vilka böcker de ska sälja. Vi kan väl göra det till en tävlig sen när boken kommer ut och se i vilka butiker som vi kan hitta albumet i?
Ett av ställena på nätet där man kan köpa boken är Adlibris - det är oxå ett företag som säljer böcker åt just bokhandlar som Bokia och Akademibokhandeln, så då är det ju rätt troligt att albumet kommer att kunna köpas där.


3. Kan Carromic stava?

Nej. Jag kan rita. Blanda inte ihop dom två.


//Carromic


okej, ingen frågade fråga 3. Jag bara ville upplysa er om det. XD

2 kommentarer:

 1. Två frågor till Carromic:

  Hur länge har du ritat?

  Hur lärde du dig rita manga?

  KAN DU INTE STAVA??? :O Var var du på lektionerna ;P

  SvaraRadera
 2. "3. Kan Carromic stava?

  Nej. Jag kan rita. Blanda inte ihop dom två."

  HAHA samma gäller mig x''D
  ändå har jag MVG i Svenska...
  mystiskt Oo;;

  SvaraRadera