söndag 28 augusti 2011

Teckna igen!

Hejsan på er, denna superfina söndag! (det är fint hos mig i alla fall)

Här kommer ett huvud utan hår - en så kallad bas. Bara till er! Är det en tjej eller kille? Bara ni kan bestämma det! Nu kan ni rita på hår, smink, piercingar... tja, vad ni vill! Rita dit mer ögonfransar eller kanske läppstift - gör nån av figurerna i Bleckmossen eller kanske en helt ny, egen figur? (klicka på bilden för att få upp en större version och spara ner den till er egna dator!)

Ni har sen tidigare fått en Siri här och en Håkan här att måla själva, så nu kände jag att det var dags för en till grej att pyssla med nu i helgen. Särskilt som det är söndag idag och imorgon måste nog de flesta av er tillbaka till skolan. Fast skolan kan ju vara kul ibland, särskilt att få träffa kompisarna igen... Fast jag har typ alltid haft MATTE som första lektion på måndagar. (ja, jag hatar matte) eller gympa...(fatta vad jobbigt, gå upp och sen direkt börja sporta en måndag morgon... urk...) (jag tycker man skulle ha typ meditation som första lektion på måndagar.)

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Haha. 'Läppstick' XD

    SvaraRadera
  2. En näsvis snubbe5 september 2011 18:13

    Jag är ju ingen expert, men är inte den där hakan VÄLDIGT spetsig? Typ "Jag-kan-döda-dig-genom-att-spetsa-dig-på-min-haka"-spetsig?

    SvaraRadera