torsdag 15 september 2011

Blurk...


Har varit småförkyld de senaste dagarna och snytit mig typ var femte minut. Blää... men nu börjar jag bli bättre!
Just nu är det någon som borrar i väggen någonstans i huset som jag är i och min lilla hund Abby tycker verkligen inte om det. Hon förstår inte vad som låter och blir lite orolig. Igår såg hon en flamenco-dansare på tv och blev jättearg på honom. Tydkligen gillar min hund inte stepp-ljud!

Som ni kanske vet så kan man via serieskolan (ser ni bilden till vänster?) boka mig och Oskar att komma till sin skola/bibliotek/förening och hålla seriekursen om manusförfattande och tecknande. Just idag håller jag på att fixa iordning lite workshops eftersom det är folk som har hört av sig och varit intresserade! Vi får se om dom beslutar sig för att köpa workshopen! I så fall ska jag, så fort jag får exakta uppgifter, lägga upp vart och när och hur man kan anmäla sig till dess här på bloggen.

Sen ska jag planera när jag ska åka in till Stockholm och prata med Oskar om KP 16. Varför prata om just KP 16? Hemlis än så länge... men KP 16 kommer bli speciellt....hehehe....

//Carolina

4 kommentarer:

 1. Aw! Abby är så söt!
  Skulle gärna vilja att du och Oskar kom till min skola!!^^

  SvaraRadera
 2. Åhh men jag vill ju veta vad som händer!! XD

  SvaraRadera
 3. Blärg... Du är inte ensam om att vara förkyld, Carromic-sensei... *sniff* TT^TT Men som sagt:
  Abby e super gullig fortfarande~ :} <3
  En grej som dock e synd med serieskolan e att jag nu går första ring på gymnasiet, bläööh... D: Men jaja, jag får väll ta mig till seriemässan -12 å checka där, hoho~! ^^

  SvaraRadera
 4. Hur gamla är Emil, Amir, Siri och håkan? Ochj Amanda.....:)

  SvaraRadera