måndag 12 september 2011

Födelsedag! Wohooo!

Vems? Min förstås! Idag fyller jag år! 2001 var detta dagen efter då terroristerna körde in planen i husen i USA. Då kändes det inge vidare att fira direkt. Jag kommer ihåg att alla kom till skolan och vi satt och pratade om hur ofattbart det var. Alla var mycket chockade och oroliga och tänkte absolut inte på vanliga saker (som min födelsedag, och det var jag tacksam för. ). Hela veckan innan hade mina kompisar skämtat med mig om att jag skulle ha värsta superkalaset. Precis då jag gick ut från skolan och skulle låsa upp min cykel för att cykla hem då stannade en kille som heter Johan i dörren på skolan och såg fundersam ut. Han var sist ut, alla vi andra hade hunnit fram till våra cyklar, (min skola låg på andra sidan stan och tog ungefär 30-40 minuter att ta sig till om man cyklade) så han formade händerna till en tratt och satte dem mot mun en och skrek så att det ekade över skolgården:

"FYLLER INTE DU ÅR IDAG? GRATTIIIIIIIS!!"

Just då tyckte jag att det var jättepinsamt. Det blev liksom helt tyst på skolgården och mina klasskamrater såg jätteskamsna ut över att de glömt att gratta mig. Själv tyckte jag att det var självklart att alla hade annat att tänka på, knappt jag tänkte på min födelsedag eller vara lika glad som jag brukar över att få presenter. Så medan en massa folk började komma fram och  mumla grattis åt mig så stod jag där och försökte förklara att jag inte tog illa vid mig. Och då kändes det bara ännu pinsammare.Idag däremot är jag jättehostig, snuvig och kanske lite, lite febrig. Inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma, så nu sitter jag här framför datorn å jobbar. (som tur är har jag massor av gott te hemma!) Jag brukar jämnt vara sjuk på min födelsedag, och om jag mot förmodran inte är det så blir jag sjuk lagom till julafton. Så med tanke på det så kommert jag väl få vara frisk till jul då!
Ni vet väl att i Extra Materialet som är med i Albumet så får ni reda på när Siri, Amir, Emil och gänget har sina födelsedagar? Det och mycket andra hemligheter som många av er längtat att få veta.... Och nu är det ju inte så fasligt långt kvar till det kommer ut...


//Carromic

9 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! Fast tråkigt att du är sjuk, förstås... Har du fått tårta och presenter?

  SvaraRadera
 2. bleckmassen/Carromic fan#1 (Majsan)12 september 2011 15:09

  Ja må ho leva, ja mo ho leva, ja må ho leva ut i hundrade år. Ja visst ska hon leva, Ja visst ska hon leva, Ja visst ska hon leva ut i hundrade åår! GRATTIS! GRATTIS! GRASTTIS!

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Grattis!!!
  Hoppas du firar det bra!

  SvaraRadera
 4. Grattis På födelsedagen!!! ;D
  Länktar tills Bleckmossen boken kommer ut!! ;D Ska köpa det på direkten!

  Ps. Bleckmossen är det bästa med hela KP!

  SvaraRadera
 5. Grattis Carromic!! XD Du är inte ensam jag är också mega förkyld med hosta och snuva och huvudvärk och feber.. förjävligt e det fast man slipper skolan iallafall... ;)

  SvaraRadera
 6. Grattis på födelsedagen!! :D Och krya på dig! :)

  SvaraRadera
 7. Stort GRATTIS Carromic!!! o(^-^)o
  Krya på dig! ;) <3<3<3

  //Lizz

  SvaraRadera
 8. GRATTIS (i efterskott, heh... '8D)!!! 8DD Hoppas Carromic-sensei hade en SUPERDUPER MEGA TOPPEN DAG trots att hon nu är förkyld... :} <3

  SvaraRadera