onsdag 28 september 2011


Sitter å jobbar med Bleckmossen till KP 15 just nu. Och en tant tycker visst att det skett ett Mirakel... Läs i KP senare om vad det är hon pratar om!

Jag önskar jag kunde koncentrera mig på att jobba men det går liksom inte! Och varför då? Jo, för min studio ligger faktikst jättenära ett ställe där dom tillverkar jaktplan - och det betyder att dom har ett flygfält precis här där dom testar alla dom där olika hemliga militärplanen! Idag har det åkt förbi en massa plan på jättelåg höjd och det riktigt VRÅLAR om dom. Nästan så att rutorna skallrar. SUCK!
Fast lite kul är det att se dem... Det finns ett som ser ut som ett vanlig jaktplan fast med en jättestor lång korv typ, som sitter fast uppe på den. Jag undrar så vad det är för plan. Om "korven" suttit under planet hade ajg trott att det var nån typ av misil. Hmm....

//Carromic

1 kommentar:

  1. coolt O.O jag har varit på studiebesök på ett sånt där militär flyg bas sak när jag var på ett flygläger :P en utan våra lärare tyckte det var askul att hans gps sa att han var mitt ute i ingenstans.
    din förklaring av "korvplanet" fick mig att tänka på ett flygplan som heter Flygande tunnan :P

    SvaraRadera