söndag 23 oktober 2011

Drömmar...

Många av er har säker hört en massa om att man ska kunna tyda drömmar. Jag har hört att om man drömmer att man tappar sina tänder så är man stressad och en massa annat liknande... De senaste tiden har jag drömt en massa, och vanligen brukar jag drömma helt sjuka saker! (Som den gången när jag drömde att jag var en riddar i full rustning och att jag var tvungen att ta ett helt dagis på piknick i en pytteliten gummiflotte mitt ute på havet och vi konstant blev attackerade av hajar som jag försökte döda med mitt svärd. Och det gjorde det inte bättre av att visiret på min riddarhjälm hela tiden ramlade ner så att jag inte såg nåt.) (jag sa ju att jag oftast drömmer helt sjukt konstiga men roliga saker!)

Men de senaste dagarna (eller nätterna då) så har jag drömt mer realistiska saker - fast otrevliga grejer. Som att människor plötsligt dyker upp och skäller på mig, eller skickar arga brev till mig...  Eller att jag var ute och kampade mitt i en gatukorsning, vilket var rätt obehaglig eftersom bilarna höll på att köra över mig hela tiden.Vilket betyder att varje morgon vaknar jag och är på jättedåligt hurmör eftersom massa dröm-människor varit sura på mig.

Men visst låter det som om det skulle kunna betyda nåt? Frågan är bara vad... Jag är rätt nöjd med allt som det är just nu, och vanligen brukar det väl vara så att man drömmer om saker som oroar en? tja, vad vet jag... Jag vill bara drömma sånadär roliga drömmar igen...

Nån som har lust att dela med sig av sin knäppaste dröm?

//Carromic

5 kommentarer:

 1. RacconsWillTakeOverTheWorld23 oktober 2011 15:19

  Du kanske är orolig för att dina läsare inte kommer tycka om Bleckmossen-albumet? Ingen fara, vi vet redan att det är bra, så du kan sluta oroa dig ^^

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag ville bara säga hur mycket jag älskar din Serie "Bleckmossen". Det är en av det bästa jag läst i hela mitt liv. Jag har läst serien i KP så länge jag kan minnas. Jag tror fakiskt att jag har läst den ända sedan den började. Jag läste den på biblioteket. Fast sedan jag gick ut gymnasiet har jag inte kunnat läsa den. På biblan brevid skolan brukade jag alltid sitta och läsa serien. Så fridfullt och mysigt. Men sedan jag slutade skolan... har jag inte kunnat läsa den. För numera kan jag inte ta mig in till samhället där jag gick skola. Eftersom jag bland annat jobbar där jag bor & får inte tid att fara till det biblioteket. Senaste numret jag läste var i maj, tror jag. Så mycket måste ju hänt sedan då...
  Och när jag fick veta att serien skulle bli bok, blev jag så lycklig, då skulle jag få läsa den igen. Ja, jag ville bara att du skulle veta det, att jag diggar verkligen din serie och den är så himla bra <3 Den förändrade mig på något sätt & den gjorde liksom dagen bättre. Dessutom tecknar du så himla fint, går ju inte att beskriva det med ord <3

  kramar<3
  // Emily

  SvaraRadera
 3. Jag drömde en hel sjuk dröm när jag var ungefär 7 år (konstigt nog så kommer jag ihåg den)
  Jag gick på en väg och helt plötsligt så kommer det en stor hund som gick på två ben och hade blåa hängselbyxor på sej,jag blev däremot jätte rädd och gömde mej nere i diket.Som tur var så gick den bara förbi. Det var den konstigaste (Och roligaste) drömmen jag har haft! ^^

  SvaraRadera
 4. Jag drömde totalt en helt sjuk grej! jag var kanske runt 6 år och min pappa var ofta borta på nätterna så jag drömde att jag och pappa satt och pratade i köket när en väggen sprängdes och en stor rullande toaletts papersrulle kom in som hade ett ansikte med stor muschtas med en elak mun och ett rep bundet runt den. Den kidnappade pappa och försvann tillbaka in i väggen. Då vaknade jag och trodde att det verkligen hände så jag sprang till hallen och klädde på mig ute kläderna men innan jag hann gå ut ropade pappa på mig från sovrummet och jag blev överlycklig! :D Då var det en hemsk mardröm men nu skrattar man bara åt den! XD

  SvaraRadera
 5. Jag drömmer typ samma sak om och om igen. Jag och Siri (från bleckmossen) blir kidnappade i en skåpbil. Och det slutar alltid med att Kim possible (!) kommer och räddar oss. Men när vi går tillbaks ger marken vika och vi faller ner i små gropar där kaniner hoppar omkring...
  Jag drömmer ungefär det här, fast det händer lite olika saker hela tiden. Men den här drömmen har jag drömt 4 gånger sen i somras...

  SvaraRadera