lördag 1 oktober 2011

Inget jobb idag...

... men en del godis, hehe! Mums! Det är ju ändå lördag! Lördagsgodis!

okej, jag struntar ärligt talat i vilken dag det är; jag äter godis när jag känner för det! Moahaha!
Jag äter faktiks inte godis sådär jätteofta, jag är mer en chips å ostbågar människa... Vad fördrar ni? Godis, chips eller kanske glass?

Visste ni förresten att jag typ nästan aldrig åt chips innan jag var 16 år. Jag vet inte varför egentligen... jag antar att mina föräldrar helt enkelt inte tyckte chips var så gott så dom handlade aldrig hem det. Och vad förändrades då jag var sexton då? Jo, som ni kanske vet så delar jag studio med Mister Kim, och han har jag känt jättelänge nu. Vi träffades när jag var sexton och började gymnasiet och det visade sig att han gillar chips jättemycket och gjorde det till sin livsuppgift (i mitt huvud ialla fall) att få mig beroende av chips. Fast hans favorit är grillchips, vilket är de enda chips jag inte gillar...

//Carromic

5 kommentarer:

 1. Jag är inte heler någon godis människa fast jag gillar choklad. ^^

  SvaraRadera
 2. Jag älskar både chips och godis lika mycket ;w;

  SvaraRadera
 3. Kul att ni har ersatt blogspot.com med se! :D Hur mycket kostade det att ändra?

  SvaraRadera
 4. Mm, gott jag gillar vissa godis och älskar grillchips!

  SvaraRadera
 5. Veronika: Det kostar inget (mer än vad det kostar att skaffa en se.-domän. Som är typ 99 kronor om året, tror jag.

  SvaraRadera