måndag 31 oktober 2011

Östasiatiska imorgon!

Imorgon åker jag till Stockholm för att hålla Manga-kurser. Just nu håller jag på att skriva ut mina tågbiljetter från SJ... Nästan jämnt när jag åker till Stockholm är tåget försenat, så nu ser jag till att vara i vår huvudstad redan en TIMME innan jag egentligen ska vara där! (dessutom var det mycket billigare att åka så tidigt)
Jag måste oxå komma ihåg att ladda batteriet till min lilla kamera, så jag kan ta lite bilder på alltihopa. Vore ju kul för er som inte kan komma att få se hur det blir... Alla kan ju inte åka till Stockholm liksom! Jag vet det jätteväl, eftersom jag själv är uppvuxen mycket längre upp i landet, i en liten stad där typ inget någonsin hände.
För två år sen bodde jag i Eskilstuna och då var jag jättenöjd över att det bara tog en timme att åka in till Stockholm med tåg, det är ju ingenting! Och om man åker tillsammans med en kompis så sitter man ju och babblar en massa och så - VIPS - plötsligt är man i Stockholm.

Fast det kan vara rätt jobbigt att bo i en storstad oxå, med massa folk som trängs och att det oftast är mycket lortigare och stökigare i större städer, och en massa fler alkisar. Och oftast är faktiskt alla såna där buss/tunnelbane-kort mycket dyrare i större städer än vad dom är ute i mindre orter.... Men så finns det ju fler saker att göra, massa fler butiker, mer biofilmer och roliga ställen att bara hänga på. Det finns både fördelar och nackdelar med att bo i en större stad eller ute på landet.


//Carromic

2 kommentarer:

  1. Exakt när är det? Vill ju inte komma när det är för sent...

    SvaraRadera
  2. Carromic/bleckmossenfan #1(Majsan)2 november 2011 10:14

    Men kom till Götet nån gång då!!!!!!!

    SvaraRadera