onsdag 12 oktober 2011

...rfyweaghfjksdjkdnc ksz,

uhhhh, jag började jobba i studion klockan 06.45 imorse och jag har jobbat HELA dagen (med en pause för lunch förståss!) ända fram till nu; klockan 18.24. SUCK OCH STÖN! nu är jag trött och hungrig, så nu ska jag sluta och gå och laga mat och sen ska jag bara slappa i soffan och slötitta på tv i pyjamas!

//Carromic

ps. jag hittade en SKITSTOR död fästing på golvet i studion och den var jätteäcklig! Det var nästan så jag mådde illa, fast jag vet att den är död och den inte kan göra nåt, men fästingar och småkryp är äckelpäckel!

1 kommentar:

  1. Stackars utslagen Carromic! T0T Jag skall fälla en tår för ditt/ert hårda slit när jag öppnar min bleckmossen bok! <3...ahhh! *längtar* Ljudet och lukten av en nyöppnad seriebok...Jag kan nästan känna/höra det! <3

    SvaraRadera