söndag 9 oktober 2011

Slö men mysig söndag..

Kolla, vad jag har! Det är typ världens tjockaste seriebok! Med Stripp-serien Nemi i! Ibland får jag frågan om vilka serier som jag gillar bäst och jag tycker alltid att det är jättesvårt att svara på den. För jag gillar serier. Alla möjliga sorter från alla möjliga delra av världen. Det beror ju lite grann på vilket humör man är på. Ibland vill jag läsa läskiga serier, ibland roliga, ibland actionfyllda, ibland romantiska... Jag är helt enkelt superförtjust i serier. Jag vill inte behöva välja, jag vill läsa så många som möjligt!

Så idag ska jag sätta mig och läsa den här supertjocka Nemi boken. Det är alla dom fyra första albumen som Lise Myhre (som tecknar Nemi) har gett ut fast i en jättetjock bok. Lise har gjort en massa roliga kommentarer i kanterna i boken så det blir extra kul att läsa...


//Carromic

3 kommentarer:

  1. Vad kul! Vad heter albumet? ^^

    SvaraRadera
  2. Varifrån???????? Älskar Nemi, men aldrig stött på det albumet... Vad heter det??

    SvaraRadera