söndag 30 oktober 2011

Tillbaka igen...

Carromic har varit borta ett lite tag som ni kanske märkt? Carromic har varit i London. Och det har regnat på Carromic, och Carromic har fått ont i fötterna av allt gående. Dessutom har Carromic blivit som Håkan och börjat prata om sig själv i tredje person...
Här försöker jag fota Buckingham Palace. Det ser egentligen inte alls ut som
nåt slott tycker jag. Mer som ett stort, grått och rätt tråkigt hus....
Fast Stockholms Slott är väl egentligen inte sådär fint heller? Jag vill att
Slott ska vara stora med en massa tinnar och torn och flaggor och se sådär
sagoaktiga ut! Det här ser ju bara ut som ett jättestort hus....

Japp, jag har varit några dagar i London, och egentligen skulle jag varit tillgänglig via telefon och internet men det fungerade inte alls! Det var jättejobbigt!! Fast jag hann förståss svänga förbi Buckingham palace, där drottningen  bor och fota lite. Fast hon var inte där, drottningen var i Australien just under dom dagarna som jag var i London...

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Najsigt! Jag har alltid velat åka till London! :D

    SvaraRadera
  2. Jag åker till London på onsadag! Hoppas det inte regnar på mig ;-)

    SvaraRadera