måndag 3 oktober 2011

Tyskland, pannkakor och en blond Ivan....

AHHH! NEJ! IVAN, FY! Du får inte vara
blond, du passar inte i det!!
Idag är det Tyskland nationaldag! (Tag der Deutschen Einheit) Så grattis alla tyskar! Det firar jag med att äta pannkakor till lunch. (okej, jag ska äta pannkakor till lunch oavsett om det är Tysklands national dag eller ej... Men vi kan låtsas att det är därför) När jag var liten trodde jag att det hette Pangkakor. Jga kunde däremot inte riktigt förklara vad det var som sa PANG om kakorna....

Idag håller jag å färgläggaren Affe fortfarande på att skicka massa sidor till albumet fram å tillbaka mellan oss. Det är mycket som ska kollas och dubbelkollas innan albumet försvinner iväg till tryck! Spännande är det i alla fall... Han lyckades nyss råka göra Ivan blond på en rutan. Det ser jätteskumt ut, och det passar honom inte alls! IVAN, BLONDERA DIG ALDRIG! HÖR DU MIG???!!


//Carromic

7 kommentarer:

 1. GAAAAAAAHH!!! DDD8´

  Haha, sänger fortfarande pangkakor, låter ju mkt roligare, hyohoo~! >w<

  SvaraRadera
 2. @Kei-kun:

  jag säger oxå fortfarande PANGkakor. Fast numera så skriver jag PANNkakor i alla fall, hehe...

  //Carromic

  SvaraRadera
 3. Han lyckades väl blanda ihop Vincent och Ivan x)

  SvaraRadera
 4. Fail x'D
  Gud vad konstigt det ser ut, som en blandning mellan Ivan och Vincent.

  SvaraRadera
 5. Jag säger Pangkakor ibland^^
  men mest pankakor. haha Ivan passar inte som blondin, haha

  SvaraRadera
 6. haha! han ser ju för dum ut!

  SvaraRadera
 7. Herregud 8O

  Tänk hans ansikte som yngre, håret lite spretigare... Vips, en vuxen Emil! Eller kanske rentav Emils pappa..? *______*

  Håller med: Blondera dig aldrig!!

  SvaraRadera