tisdag 8 november 2011

Ett avslöjande...

Flera av er har säkert undrat vad Ivans katt heter... Nu avslöjas det i KP 17 och i förskott till alla er här på bloggen! Den gulliga lilla katten heter Raskolnikov!
(Naturligtvis har Ivan gett henne ett ryskt namn!) Kanske har Ivan blivit inspirerad av en Rysk bok? Den ryska kända författaren Fjodor Dostojevskij har nämligen skrivit en bok som heter "Brott och Straff" där huvudpersonen heter Raskolnikov!
Fjodor själv har faktiskt födelsedag snart, han fyller år den 11 november, om bara några dagar! Fast han har varit död sen 1881 så han lär väl inte fira sin födelsedag...

//Carromic

PS. Som ni vet så kan ni maila oss på Adressen: bleckmossen@gmail.com! Idag kollade jag mailen och såg att vi fått en massa skräp post från folk som försöker få en att köpa en massa dumma grejer. Ett spam-mail var ifrån en kille som hette IVAN VINCENTE! Det fick mig att skratta högt!

2 kommentarer:

  1. Ha ha! Och jag som trodde att han letade efter raskolni-korv! :'D ... vad det nu är? o.O

    SvaraRadera
  2. .....var det förresten meningen att han skulle ge katten jultallriken och själv äta ur kattmatsburken, eller råkade han bara blanda ihop maträtterna?

    SvaraRadera