måndag 21 november 2011

Göteborg nästa?

Hejsan allihopa! Och tack för alla glada otroliga fans som vi mötte under helgen på SF-bokhandeln i Stockholm och på palatset!! Det var jättejättekul!!! Nu har vi börjat leta efter nåt bra ställe i Göteborg att komma till och träffa några fler fans som tyvärr inte kunde komma till Stockhom. Vi vet ju att inte alla bor i vår huvudstad och det vore ju jätte orättvist att bara gör saker där, eller hur? Vi hoppas att vi ska kunna komma runt på så många ställen som möjligt, men just nu har vi siktat in oss på att försöka hitta bra ställen i Göteborg att besöka... Vi hör av oss med mer info om detta senare!

Säkert vill flera av er vet hur det var på SF och palatset, så jag lägger här upp lite bilder åt er!
Vi bloggade redan i lördags en liten bild ifrån SF-bokhandel, emn här får ni oxå en bild på hur den ser ut ifrån utsidan! Och en på Carromic som chillar på hotellrummet efteråt. Jag åt en jättestor middag på resaurang efteråt, det var hur gott som helst så på bilden ligger jag där och bara sväller för jag är så mätt!

Sen, på söndagen, var vi ju på ett ställe som heter Palatset. det var ett jättemysigt ställe där det fanns huir mycket olika saker som helst att göra; som en systudio, radiostudio, fotostudio, TVÅ teatersecener (när vi kom dit började en pjäs som hette "kan man älska ett marsvin?". det lät jätteroligt)

Under dagen höll vi två frågestunder där man kunde komma och ställa frågor om bleckmossen och få fika och gratis Bleckmossen-klistermärken. Vi hade oxå med oss ett bildspel och berättde hur vi jobbar med Bleckmossen och hur vi får idéer och massa annat roligt. Man kunde oxå köpa böcker där och få dem signerade av mig och Oskar. (Jag ritade dessutom små bilder i varje bok av någon av figurerna som är med.)
Senare höll jag även en manga-workshop och kom med lite teckningstips!

När vi ska till Göteborg så ska vi försöka fixa nåt liknande som på palatset. Det var supermysig och jättekul att få hänga med er! Vill jättegärna göra om!

//Carromic

ps. När jag kom hem och hämtade min lilla hund Abby från hundvakten så blev hon jätteglad! Hon vill inte sluta slicka mig på näsan... och lite i den, fast det var inte så gulligt. Hundtunga i näsborren är inte min favorit direkt...

2 kommentarer:

  1. Jaaaaaaa, kom till Göteborg...NU!!!!!!!!!!! XD

    SvaraRadera
  2. YAAAAAYY längtar såååå tills ni kommer till göteborg^^

    SvaraRadera