söndag 13 november 2011

imorgon!!!

Då kommer albumet ut!!! ååh så spännande!! och nästa helg, om ni är i stockholm, så finns vi på Lördag på SF-bokhandeln i gamla stan och signerar Bleckmossen-albumet som ni kan köpa där! (tider kommer upp förhoppningsvis imorgon när vi pratat lite mer med ansvariga på bokhandeln).
Och på Söndag, i Stockholm, finns vi på Palatset där det kommer finnas chans att prata med oss, teckna Manga och få tecknartips, gratis godis och Oskar kommer berätta en massa intressanta grejer för dom som vill lyssna. Och det finns naturligtvis chans att ställa en massa frågor! (tider på Palatsen kommer oxå upp snart!)

och alla ni andra som inte kan komma, som kanske bor lååångt bort... Vi håller på att försöka hitta andra bra ställen att besöka så oroa er inte! Vi har INTE glömt bort er! (Oskar bor i Stockholm men det gör inte lilla Carromic så hon lider precis lika mycket som ni andra som inte kan åka dit hela tiden!)

Om det går bra på SF-bokhandeln i S-holm så finns det en god chans att vi kanske dyker upp på nån av de andra SF-bokhandlarna som finns i Sverige (Malmö och Göteborg)!

//Carromic

5 kommentarer:

 1. OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG...~ *Fortsätter i all oändlighet~... *w** \*()*/ <3
  Direkt, å då menar jag verkligen DIREKT efter att jag anlänt med bussen till Visby busstation så skall jag direkt till närmaste bokhandel~!! BOYAAH~!!! >8'DDD <3

  SvaraRadera
 2. Somewhere over the rainbow....13 november 2011 21:38

  YEEEEEEES!!!!! Jag glömde bort albumet för några dagar, shit x'D Jag köper det på Adlibris direkt efter skolan <333
  Vi har ju längtat i ett helt år! ^^

  [Gaah, så frustrerande att bo i Sveriges fjärde största stad när allt händer i de tre största!]

  SvaraRadera
 3. Äntligen :D
  Hoppas ni kommer till Göteborg, och hoppas jag kan komma dit då också!

  SvaraRadera
 4. Bleckmossen/Carromic fan#1 (majsan)14 november 2011 16:53

  Dumma, dumma, dumma Gbg!
  Den finns inte i hela stan!

  SvaraRadera
 5. Det är inte alltid bokhandlarna skyndar att ställa ut sina ex. Tyvärr... snabbast får ni tag i dem om ni köper dem på nätet, eller om ni ber er bokhandlare ta in boken...

  SvaraRadera