tisdag 22 november 2011

Klart för januari!

Helen: "buhuu, Ivan, jag får ju knappt plats i soffan!"
Ivan: "Men Helen, Jag är faktikst så här stor. Du har nog köpt
en alldeles för liten soffa, tror jag.."

Alldeles nyss ritade jag klart det nummer av Bleckmossen Boyz som kommer gå i Kp 1 2012! Japp! Här får ni ett litet smakprov. Ivan och helen sitter i soffan, eller jag kans ska säga: Helen sitter i soffan och Ivan breder ut sig som bara den! Seriöst, Ivan! Sitt som folk! (ska jag säga... Jag typ ligger över hela soffan om jag får chansen)


Få reda på varför Helen gråter i Kp nummer 1. Varför Ivan ser orolig ut är ju inte så konstigt; hans käresta (som han inte är ihop med utan bara drömmer om på avstånd) sitter ju där alldeles intill honom och är jätteledsen! Vet ni, jag tror faktikst att det här är första gången i serien som Ivan har gått hem till Emil och Helen! Vad betyder det egentligen? Är dom ett steg närmare att bli ihop? Märks det att jag håller tummarna jättehårt för att Ivan och Helen ska få varandra?

//Carromic

11 kommentarer:

 1. Jag vet inte varför, men jag blir så glad av att se dom vara med varandra någon gång. Som en hemsk kärleks historia när parets möts och kvinnan gråter floder när mannen berättar att han kommer försvinna, kanske för alltid. så sorgligt!

  SvaraRadera
 2. ursäkta mig men: Buuuhuuu så tragiskt då! vem bryr sig om vad DU känner. herregud varför skriver du ens så om en himla tragisk kärlekshistoria!?

  //Buuu åt kärlek!

  SvaraRadera
 3. Och varför ska det vara en kvinna som stor bölar varför inte mannen?!?!

  //Buuu åt kärlek!

  SvaraRadera
 4. haha, så ni tror att hon gråter för att hon är kär? Nej, så är det inte... det är nåt hemskt som har hänt... Vänta till Kp 1 och läs om varför...

  SvaraRadera
 5. ... *Kan inte sluta garva åt att Ivan riktigt breder ut sig å trycker in Helen i ett hörn... x') <3*

  SvaraRadera
 6. Han tar all plats och hon sitter i hötnet!...hahahahaha XD gu va kul det ser ut :P

  SvaraRadera
 7. Jag fick albumet hemskickat förra veckan och har läst om det flera gånger. Det är så himla bra! Superbäst jobbat!

  Och jag säger bara: Siri hjärta Alex.

  SvaraRadera
 8. Hmmmm.... kan bilden ha att gör med "jakten på Emil"? i Kp?

  SvaraRadera
 9. Det där var en VÄLDIGT bra bild om hur tjejer och killar sitter. En gång frågade jag en kille varför dom sitter som dom gör. Svaret blev: "Man blir vigare :D"
  Liksom ewe

  SvaraRadera
 10. Fett bra jag är på at gissa! (skrev det här i ett inlägg: Hmmmm.... kan bilden ha att gör med "jakten på Emil"? i Kp?)

  SvaraRadera
 11. fett rolig... ^^ skratta tills magont. Stackars helen :'( ivan är min fav, hoppas de blir ihop snart! :D helen <3 ivan

  SvaraRadera