lördag 26 november 2011

Lördag och helg!

Söta lilla Abby springer fritt utan koppel...
Mindre söt bild på Abby, men hon ser  ändå riktigt
rolig ut...

 På helgen ska man bara mysa och vara ledig! (och äta godis!) Själv så har jag ägnat dagen åt att städa min garderobe (tråkigt) och att gå ut med min lilla hund Abby och försöka fota henne. Hon blir antingen sjukt söt på bild eller så ser hon brutalt konstig ut! Fast dom bilderna är roliga med!


//Carromic

4 kommentarer:

 1. Åhhh, Abby är ju sååå söt!<3

  SvaraRadera
 2. LÄngtar om två veckor.
  DÅ kommer min bleckmossen bok.
  Som jag har beställt från bokhandeln.
  129 kr :D tror jag.

  SvaraRadera
 3. Jag blev så himmla glad när kp kom, med bleckmossen special! Himmla mysig serie. Synd att det bara var en extra lång serie, trodde det skulle stå en massa om alla personer och va en massa test och önskebil sånt. Så det jag vill komma till är att kan ni inte övertala kpredaktionen eller vem man ska övertala, att ni ska ha ett nummer med typ baaara bleckmossen :DDDDDDD Hehehe, skulle bli så sjukt glad om jag fick hem en sån tidning :D

  SvaraRadera
 4. Köp "Bleckmossen: sjöhästens hemlighet" om du inte redan gjort det! Det albumet låter precis som det du efterfrågar. Ett helt nytt jättelångt äventyr, massor med extramaterial etc.

  http://www.bokus.com/bok/9789186003883/bleckmossen-sjohastens-hemlighet/

  SvaraRadera