måndag 7 november 2011

Nästa måndag är det dags!

Tjo! Hemma från Stockholm och alla roliga workshops jag gjorde där och alla häftiga människor jag träffade! Jag har lite bilder och filmer därifrån, men jag måste fixa lite med dem innan jag kan lägga upp dem!

Men just nu får jag skynda mig lite! Jag har ju varit i London, och nyligen i Stockholm och nu på fredag ska Bleckmossen till KP nr 17 in till redaktionen! Det är en hel del Ivan med i KP 17, vilket är kul eftersom det var ett rätt bra tag sen han var med nu. Jag fick lov att kolla i en massa gamla KP-nummer när han var med senast och då såg jag att han senast var med i KP 3 i år! Det är ju sjukt länge sen!! Tur att han är med mer nu igen då!

Som lite plåster på såren för alla er som saknat vår favorit spion så får ni här en bild ifrån albumet med en klar-färglagd bil av Ivan!

//Carromic


PS.  NÄSTA MÅNDAG kommer albumet ut!!! BARA 6 dagar kvar att hålla ut!!!!!

6 kommentarer:

 1. bleckmossen/Carromic fan#1 (Majsan)7 november 2011 20:22

  Hur många sidor bleckmossen e det i nästa nr?

  SvaraRadera
 2. Vanliga 2 sidor i nr 15, som kommer imorgon. Nästan nummer är extra långt! (Nr 16)

  SvaraRadera
 3. I vilka affärer kommer boken ut????? :D

  SvaraRadera
 4. Du kan hitta det i de flesta butiker! Åhléns, Bokia, Akademibokhandeln och många fler! Dessutom finns det på nätet på Bokus och Adlibris bland annat...

  SvaraRadera
 5. Har precis kommigt hem från skolan och ser att KP har kommigt...BLECKMOSSEN TIME! :D

  SvaraRadera
 6. Still waiting for my KP 8heh, bor inte hemma längre, dock skickar okasan å otosan tidningen till mig, vilket gör att det tar 2 dagars extra väntan... >_>'') ... Booo... TTxTT
  ... Oh well.

  OHMAJGEEH~! :D <3 Kan knappt vänta~ *-* Räknar seriöst dagarna~ >w<'´ <3

  SvaraRadera