fredag 18 november 2011

Sega bokhandlare...

En ovanlig syn – än så länge!
Flera av er har letat förgäves efter boken i olika butiker. Tyvärr tar det ofta lång tid innan de tar in böckerna i lager efter att de släpps (kan ta flera veckor). Jag har kollat in tre stora bokhandlar i Stockholm och hittade bara boken på en av dem (Bokskotten).

Så här är två råd till er som letar:
1. Beställ boken på nätet, till exempel på Adlibris eller Bokus.
2. Gå till din bokhandel (eller ring) och be personalen att beställa boken – då får de in den på några dagar.

Trevlig helg!
Oskar

1 kommentar:

  1. VET DU VAD!
    Jag hade en ren skitdag! Ingenting gick bra och jag var hur sur och grinig som helst! På väg hem från skolan så snubblar jag i en lokal kiosk-butik-sak, och vad ser jag där, om inte Bleckmossenalbumet som står vid seriehyllan! Att den skulle finnas i en liten obetydlig kiosk-sak på gotland hade jag aldrig väntat mig! Tack så mycket! Det gjorde min dag! Så fort jag har pengar ska jag köpa den!
    Mvh en trogen och lycklig läsare av Bleckmossen :3
    Ganbatte!

    SvaraRadera