måndag 14 november 2011

Today is THE day!

Okej, Amir... Jag kan förstå att du ber till Mohammed och Jesus...
Men Stadsministern???? Jag har mina tvivel om att han kommer att göra
Amanda kär i dig... Men vem vet, han kanske är värsta match-maker på fritiden?

Wohoo! Idag kom Boken ut!(Boken med stort B)

Men det betyder ju inte att alla bokhandlare har ställt ut den på en gång. Ibland får man fråga, och då kan det hända att dom inte ens har skickat efter den än! Men om man frågar så brukar dom göra det åt en... å då brukar det inte ta så lång tid att få sin bok. Snabbaste sättet att få den är förståss att gå in på nån internet-bokhandel och beställa därifrån. Typ på Bokus eller Adlibris, till och med Bokia har sin egen web-handel! (Akademibokhandeln har ingen, dom har däremot en länk till Bokus!)

Själv har jag julpysslat lite idag (jag veeet, jättelångt innan jul!). Jag har skaffat en julstjärna (en lampa, inte en blomma. Alla blommor jag äger dör) till studion. Det blev fint! Och så har jag layoutat lite till Bleckmossen som ska gå i KP nummer 1 nästa år! Visst är vi långt i förväg! Men så är det när man jobbar för tidningar. Oftast är man jättelångt i förväg med nummer, även om det känns som om vi jobbar med nästa nummer som ska komma ut... Det nummret har i själva verket varit klart rätt länge nu.

Jag har även fixat lite grejer åt Oskar som han ska använda på Palatset när vi är där nu på söndag! Ni missar väl inte det? Det kommer finnas massa sköj att göra där och naturligtvis chansen att träffa och prata med oss! Och på lördag finns vi på SF-bokhandeln i gamla stan i Stockholm! Vi har fortfarande inte fått tag i några exakta tider, dom måste vara väldigt upptagan där på Sf-bokhandeln... Kanske har dom fått in nya nummer av deras favvo-serie? (det brukar i alla fall göra mig väldigt upptagen, haha)Vet ni vad jag är sugen på förresten? att se Tintin-filmen....! Men ingen av mina kompisar är hemma (typ ALLA har valt att åka bort samtidigt! Skumt!) och jag vill inte gå på bio själv. Det är liksom inte lika kul...

//Carromic

6 kommentarer:

 1. Åh vad kul att Boken (Med stort B) har kommigt ut!

  Jag undrade bara, kommer den också och kunna köpas i te.x Åhlens? Jag har inte så nära till Bokia och alla dom butikerna, så jag hoppas jätte mycket att den går att köpa på andra ställen med! ^__^

  /Mosippan

  SvaraRadera
 2. Jag vill också se Tintin filmen! :D
  Jag fick en jätte rolig fantasi bild av mig och Carromic, sittandes bredvid varann i en biosal med massa godis i knät!!! Det hade varit roligt om det hade varit sant!!! Se på bio med Carromic!! o(^_^)o

  //Lizz

  SvaraRadera
 3. Buäää, boken hade inte kommit till Gotland än~ D: *Sad Panda :C* Nåväl, ska be nii-chan köpa den, så jag lär väll få den på lördag, hohoo~ >:D

  Du MÅSTE se The adventures of Tintin, Carromic-sama! :DD Den äger så FETT!! 8'3 <3 Så gå med Oskar eller Abby eller vem som helst! Den är KLART sevärd~! :D <3

  SvaraRadera
 4. @Mosippan:

  ja, den ska finnas på Åhléns, du kan nog be dom ta in den om den inte finns ute i hyllorna. Boken ska finnas i stort sett alla butiker som har böcker...

  @ Lizz:
  En gång hade jag en massa sura hårda karameller med mig på bio mitt i sommaren och dom smälte fast i mina kläder!

  @ Keiran:

  Jag är rätt säker på att dom inte släpper in hundar på bion, hehe - fast Abby skulle nog gilla Milou. (Jag tänker total vägra att Amerikanerna kallar honom Snowy)

  SvaraRadera
 5. NOOO!!! Min bok har inte kommit än D: kan iof vara för att jag passade på att beställa den underbara mangan Seven Days samtidigt <3

  SvaraRadera