torsdag 1 december 2011

Frågor och svar!

Jag är rätt säker på att flera av er har en massa frågor om tävligen med att göra en ny figur till Bleckmossen! Så här är ene chans:  Skriv din fråga/frågor i kommentarerna här i detta blogg-inlägg och på måndag så lovar jag att skriva ett annat blogg-inlägg där svaren kommer! Så har ni hela helgen att fundera ut en massa frågor!

//Carromic

20 kommentarer:

 1. Hej Carromic. Måste man färglägga figuren som man skickar in, eller kan man bara skriva en kort beskrivning av vilka färger figuren ska vara i? Jag är inte så bra på att använda mina markers så färgen kletar ut sig lite grann. Jag kan inte färglägga i datorn. Hur mycket ändrar du på den figuren som vinner? Kan du ge ett exempel på vilket sätt figuren ska vara olik Amanda och Siri.

  SvaraRadera
 2. När presenteras vinnarna i Bleckmossen tävlingen i KP?????

  SvaraRadera
 3. Asså jag har jätte bra idéer men är skit dålig på att rita!!!! Måste man vara superbra????

  SvaraRadera
 4. Måste det vara en manga? Eller kan man rita en snygg karaktär som inte är manga och ändå så går den att göras om?

  SvaraRadera
 5. Kommer du att göra om personen som man skickar in så att den blir snyggare? För jag är dålig på att måla manga!

  SvaraRadera
 6. Måste man premunera på KP för att vara med i tävlingen?

  Finns det någon ålders gräns?

  SvaraRadera
 7. Kan man rita på datorn i tex Photoshop?

  SvaraRadera
 8. Kan man använda siri mallen du lade upp på bloggen??? För, som sagt, jag är usel på att rita!!!! :3

  SvaraRadera
 9. Och typ lägga till smink och en annan frisyr o.s.v....... O.O

  SvaraRadera
 10. Spelar det någon roll alls om karaktären är till exempel blyg eller utåtriktad, etc etc?

  SvaraRadera
 11. Ska man själv hitta på karaktärens personlighet och bakgrund eller har ni bestämst hur hon ska vara till sättet redan? ^^

  SvaraRadera
 12. Jag undrar, hur pass mycket är det okej att man kommer på? Lite som över säger, bakgrund och sådant? Familj? Får man hitta på sådant? Och hur lång ska beskrivningen vara ungefär?

  SvaraRadera
 13. Hej! Får karaktären ha ett husdjur, typ hund? Kommer den vara med i ett avsnitt eller typ i resten av serien? Hur gamla är Siri, Amir, Emil, Amanda och Håkan? Kan man säga att föräldrarna kommer skiljas snart, typ? Måste man rita den i olika kläder, typ vinterjacka, baddräkt och sånt eller bestämmer ni det? Får man bestämma bakgrunden och sånt eller har ni redan bestämt det i för väg?

  Tack i förhand!
  P.S Jag vill jätte jätte jätte jätte jätte gärna vinna! Ville bara säga det :3 D.S

  SvaraRadera
 14. Till senaste Anonym:
  Som jag fattat det är deras ålder lite sissådär secret, men vad jag har förstått så ska Amir, Emil å Siri vara lika gamla, Amanda ett år yngre än dem å Håkan ett år äldre än A, E å S~ >w>
  (... Och yay för att jag besvarar frågor heh... x'D Snella, hata mig inte nu... #ÓwÒ#'' Heh...')

  Nåväl, fråga här oxå~
  Är det redan bestämt hur hennes familj ska se ut, elr går det bra att man gör en egen liten familia åt na~?? :3
  (å om ngn nu ställt denna fråga över så ställer jag den oxå, eftersom jag är allmänt lat för att checka... x'D)

  SvaraRadera
 15. hehe jag igen -.-'
  men snälla säg att man kan göra personlighet och familg och bakrund till henne!!!! och får man komma på ett namn??? O.O och om man får göra familj kan man komma på personlighet och namn till de??? hehe kanske en konstig fråga men aja ^^

  SvaraRadera
 16. Senaste 'Anonym' hade riktigt bra frågor, hehe.

  SvaraRadera
 17. Vilka personuppgifter ska man ha med tillsammans med sitt bidrag?
  Hur kontaktas vinnaren?

  SvaraRadera
 18. Kommer juryn att vara mer överseende gentemot yngre tävlare? Har åldern någon som helst inverkan på resultatet?

  SvaraRadera
 19. Jag glömde att skriv in min adress!
  så jag kommer väl inte att vinna?
  Eller kan jag skicka in mejlet igen?

  SvaraRadera
 20. ^Varför inte skicka det igen? ;)
  Och dessutom, så står det faktiskt inte i KP att man ska skicka sin adress. Lite mystiskt, men det är ju faktiskt så.

  SvaraRadera