lördag 24 december 2011

God jul alla!!

GOD JUL! Mycket mat, mys och förhoppningsvis superroliga paket åt alla idag!

//Carromic och Oskar

11 kommentarer:

 1. fick inte boken D:< men har ju julafton idag också ^^

  SvaraRadera
 2. God Jul! :D ska tillbringa lovet med att läsa Bleckmossen :3 <3

  SvaraRadera
 3. God jul ^_^

  Fick inte boken men fick ett presentkort på 300 kr på akademibokhandeln så nu hoppas jag att dom har den ^_^

  SvaraRadera
 4. OMG, jag fick boken i julklapp! Har redan läst ut den, så sjukt bra!Och superrolig 100p/ 10 X)
  lova att ni ALDRIG slutar med Bleckmossen Boyz! <33

  SvaraRadera
 5. God Jul!

  Fick Bleckmossen - Sjöhästens hemlighet i julklapp x)
  Det var den bästa julklappen någonsin!! Jag har läst halva och kommer läsa mer i kväll. Den har 100/10 poäng redan :D <33

  SvaraRadera
 6. God Jul!
  Jag fick också Bleckmossen - Sjöhästens hemlighet i julklapp! Jag har verkligen längtat efter alla dom där 28 sidorna med extramaterial :D

  SvaraRadera
 7. FICK DEN!!!!! Såååååå bra!!!!

  Hassan in maj <3 ^^

  SvaraRadera
 8. Jag fick boken i julklapp - blev skitglad :D och efter att jag läst den blev jag ännu skitgladare :DD Längtar redan efter en uppföljare (hoppas det blir någon :DDDDDDDD) Speciellt efter att ha läst extramatrealet, hur man gjorde EN sidaa, så fattade jag hur sjukt mycket jobb ni har lagt ner på detta. Tack för denna fina bok <3 (Och tack för fåfänga Vincent, och Superagenten Ivan. Och Siris fina kläder! Skulle ha varit med när jag läste den, skrattade högt av vissa sidor och gjorde sorgsna ljud när jag läste vissa.. HAHAHA. Alltså, jag skrattade ihjäl mig åt bilden på Ivan på sid. 110. HANS STORA ÖRA :DDD hahah. )

  SvaraRadera
 9. Jag fick boken i brevlådan idag, den var från KP :D Jag har redan läst ut den och den äääger :D

  SvaraRadera
 10. Älskar PET bilden på sida 94!!!!!!!!!!! gud skrattar ihjäl!!!!! XD

  SvaraRadera