fredag 23 december 2011

Julefrid och Juletid

Carromics julgran med alla paket under den!
Fast jag är liiiite nyfiken på vad det kan vara i paketen,
Idag är jag, som säkert många av er andra, ledig. Och bara myser! Alla julklappar är inköpta (hihi några av mina släktingar och vänner får Bleckmossen-albumet i julklapp! Det förväntar dom sig faktiskt att få, dom har tjatat jättemycket - så det är väl inte en så stor hemlighet att avslöja det här på bloggen. Dessutom är dom säkert jätteupptagna av att jul städa och fixa granen och julgodis och sånt idag... )

Jag klädde granen redan igår, och la alla packet under den! Alla har ju olika traditioner nu vid jul, men jag tycker det är så mysigt att kunna se alla fina paket bara ligga där! Fast jag hade nog inte klarat det som liten, jag var helt sjukt pirrig på vad det kunde vara i paketen och klämde och pillade och skakade!

//Carromic

3 kommentarer:

  1. Villken fin julgran! God Jul Carro :D

    SvaraRadera
  2. man ska klämma och gissa vad som finns i paketen xP. då blir det roligt om man gissa fel XP och om man gissar rätt.

    SvaraRadera
  3. Jag kaaaaanske får den i julklapp ! 8D <33

    SvaraRadera