torsdag 8 december 2011

Litet smakprov...

Just nu sitter jag och jobbar med en massa olika saker samtidigt, bland annat håller jag på att göra Bleckmossen Boyz till KP 2 2012. Här är ett litet smakprov på hur det kommer se ut. Amir och Siri försöker få bort Ivan från... tja, läs och se själva sen! Upplösningen på äventyret kommer ske i Kp 3 och i KP 4 kommer Tjejen från tävlingen att göra sin debut! Spännande, Spännade!
Nu är det inte jättemånga dagar kvar. (det är ju den 8 idag och den 13 december är sista dagen. Brevet måste vara poststämplat då för att hinna fram i tid till att Juryn ska träffas och utse en vinnare!)


Nej, nu ska jag fortsätta att jobba! Nu ska jag rita en tjej och en kille som pussas. Jag har rita dom i Japanska skoluniformer och dom ser jättesöta ut.

//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar