tisdag 20 december 2011

mailande...

Vissa dagar då bara mailar jag typ hela dagen! Svarar på frågor, skickar nya frågor, diskuterar med Oskar, diskuterar med förlag, med tidningar, men typ alla! Idag är en sån dag. Det är nästan så jag typ inte fått nåt gjort alls...

Bland annat håller vi på att fixa en boksignering till, vi ska ju försöka komma till så många ställe som möjligt om det går! Och nu verkar det hålla på att lösa sig på ett ställe- men vi återkommer om det sen när det blir helt klart!

Och Bleckmossen tävlingen då...? Suck, vi får inte avslöja riktigt än vem vinnaren är. Fast vi vet. Och det är superjobbigt! Jag vill säga, vill, vill vill!!!! Jag hatar att behöva hålla på såna här hemligheter ju! Blä!! (faktiskt ligger det vinnande bidraget precis framför mig just nu och bara glor på mig!)

Tröstar mig med att det i alla fall kommit en massa snö här så nu har jag lite julstämning! Ska nog gå och dricka ett glas glögg, för det är så gott! och äta en lussebulle.... mmmm....

//Carromic

9 kommentarer:

 1. Åå snälla säg bara så slipper jag gå och fundera på det ;w;

  SvaraRadera
 2. Aaaawwwwwwwww. Jag tänkte skicka mitt bidrag i dag. Trodde att jag hade chans att vinna.... *sur på mig själv* Trodde att man senast skulle skicka in 244 Deccemncer. :(

  SvaraRadera
 3. När kommer ni säga? Närnärnärnärnär? Min kompis har ritat en bild, och hon längtar ihjäl sig och tjatar om det hela tiden^^
  Och kommer man få eta vem som har gjort den? (okej, det tror jag faktiskt...)

  SvaraRadera
 4. Fuuu! Varför ska alla ha snö utom vi :C

  SvaraRadera
 5. Så det 'ligger' framför dig..?
  Hm, ingen digital teckning då?

  SvaraRadera
 6. Eeeh, nu blev jag lite småledsen.

  SvaraRadera
 7. c4; det kan ju vara en utskrift :) hoppas jag på iaf ^^

  SvaraRadera
 8. Jag är lättad, det visade sig att alla digitala bilder är utskrivna. Yesss! ^^

  SvaraRadera
 9. När får vi veta Dx

  SvaraRadera