lördag 28 januari 2012

Boken åter i lager!

"Sjöhästens hemlighet" har tyvärr varit slutsåld i flera veckor. Kul att den har sålt bra, men trist för alla som försökt få tag på den. Men nu är en ny upplaga äntligen tryckt och du kan köpa den hos exempelvis Bokus eller Adlibris.  

/Oskar

3 kommentarer:

 1. Tjoo!!
  Kul att den har kommit ut i butik igen, jag ÄÄLSKAR bleckmossen!!
  ///Satsha

  SvaraRadera
 2. Tja!
  Jag är en 10 årig tjej som tycker om Bleckmossen.
  Kan ni inte skriva fler böcker, gud Bleckmossen ÄGER! Jag är ett Bleckmossen-fan. Föresten det var en insändare i KP-tidningen som hade skrivit om Bleckmossen kunde göra en film. Jag skulle kunna tänka mig spela Asal.

  //Ett bleckmossen-fan, Kim.

  SvaraRadera
 3. Heeeei c:

  Köpte boken igår, läste också ut den igår :) Jag förväntade inte mig att den skulle vara så tjock !(egentligen smal för mig, men jag menar liksom..)Jag trodde att den var pinnsmal och hur lätt som helst att läsa.

  Jag vill spola tillbaka tiden så jag fixar till så att Ivan ångar att han lämnar Helen DD'''''': Håller på att gråta varje gång jag ser dem tillsamans..

  SvaraRadera