torsdag 26 januari 2012

HAHAHAHAHA!!!

Kom ni ihåg att jag berättade om att jag alltid blir missuppfattad av journalister? Nu har det hänt igen...
Som jag sa tidigare så har det varit en artikel om mig i Sméjournalen, och när jag läste den så började jag hysterisk att fnittra. Varför? Jo, för att det står att jag sa så här:


"Vi fick också lära oss hur man läser en serie, något som är väldigt bra att ha med sig"

Nej, det där sa jag inte. Jag vet hur man läser en serie, det är inte svårt. Vad jag egentligen sa är:


""Det är viktigt att förstå psykologin bakom hur en läsare uppfattar en serie när dom läser den och det fick vi lära oss, vilket är något som är bra att ha med sig."


Fast ärligt tycker jag att det är jättekul med de flesta missar, särskilt denna. Man ska inte ta sig själv för seriöst, och man måste ju komma ihåg att den som intervjuar en kanske inte vet ett dugg om serier eller det man håller på med och då är det ju jättelätt att det blir missförstånd. Så länge ingen skriver att jag är rasist eller nåt annat hemskt så spelar det ingen roll.


Vill ni läsa artikel så är det bara att klicka på bilden så får ni upp den i full storlek! (jag har jättelångt hår på bilden! För den är tagen för typ ett halvår sen, nu är håret kort och lite punkigt!)

//Carromic

2 kommentarer:

 1. haha vad kul!!!
  ps... älskar verkligen bleckmossen!!!!
  psp..... Grattis Emil i efterskott som fyllde på min namsdag! vilket är kul eftersom min topptre på bleckissar(bleckmossenfigurer) är:
  1. Siri
  2. Emil
  3.Ivan
  Hejdå!:)

  SvaraRadera
 2. Haha men annars var det en bra intervju :)

  Här kommer en lite random fråga, you have been warned... Men iaf, i extramaterialet i boken visas några rutor från gamla BMB-avsnitt och i en ruta ser man Emil iklädd en vit mössa med Tokio Hotels logga på! Så jag undrar, gillar Emil fortfarande TH, och gör du det? Jag är nämligen ett stort fan av dem och ett stort fan av Emil så när jag såg hans mössa flippade jg ur en aning :D

  SvaraRadera