måndag 30 januari 2012

Idag börjar vi även blogga på Bokus-bloggen!

Kommer ni ihåg att jag tidigare berättade att jag kommer blogga ett tag om Bleckmossen på Bokus egna blogg? Idag så börjar jag med det! Nu finns det första inlägge att läsa här på bokus-Bloggen. Och sen finns det ju en massa andra författare där som skriver lite om sina böcker, så det kanske är kul att titta på!

Just nu sitter jag och ritar och varvar det med att städa i studion. Suck, det blir alltid så stökigt här! Och det är ju sjukt mycket roligare att rita än att städa. Så jag sätter en ägg-klocka på typ tio minuter och så städar jag så mycket jag bara kan under dom tio minuterna, jag liksom låtsas att det är en tävling. Och sen ritar jag i typ 30 minuter, och sen så kör jag städning igen i tio minuter. Då känns det liksom inte lika jobbigt, det blir bara små doser av städning och det står jag ut med...

Jag önskar att jag typ hade en robot som kunde städa åt mig.

//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar