torsdag 5 januari 2012

Nu är det avgjort!

Äntligen kan vi får veta vilka som vunnit ett album och vem som vann att få göra en figur till serien Bleckmossen Boyz! För att läs om tävlingen och se några fina bilder från tävlingen, gå in på http://kpwebben.se/

Och Vinnaren blev:

Kristin Rosen, 13 år, med figuren Samine!
Grattis, Kristin!!!
Men då undrar ni förståss: Hur ser Samine ut? Vem är hon? Vad är hennes personlighet??? jag vet att det är svårt, men håll ut! Samine kommer att komma med i KP-följetongen i Kp nummer 5 i år och då kommer ni får veta allt om Samine (uttalas "Sa-minn") och dessutom kunna läsa en intervju med Kristin!

Tävlingen var jättesvårt att avgöra. det kom in sjukt många bra bidrag och själv kände jag att det var jättemånga av dom som förtjänade att vinna! Men det är ju faktiskt så att bara en person kan vinna, så vi som satt i juryn var tvunga att bita ihop och försöka hitta den figur som var mest igenomtänkt och bra tecknad. En figur som inte påminde om figurer som redan var med i serien, särskilt Siri och Amanda.... jag lovar, det var minsann inte lätt och vi satt sjukt många timmar och bara läste och tittade och funderade.

Jag önskar verkligen att fler av er kunnat vinna, det var superfina bidrag och jag tycker verkligen att ni ska vara stolta över det som ni skickade in! sjuuuuukt snygga grejer! Det finns verkligen en massa dolda talanger där ute i Sverige....!


//Carromic

6 kommentarer:

 1. Gud vad kul~! :D Grattis Kristin~!! :DD <3
  Längtar verkligen till KP 5 nu~ C8 <3

  SvaraRadera
 2. VARFÖR 5???????????????????????????????????????????????

  Det är ju några månader dit!!!!!!!!!!! OMG kommer dö!!!!!! Vem orka vänta 3-4 månader???????!!!! ^^

  SvaraRadera
 3. Ha-ha, jag vet att det var massor av deltagare som inte var från Sverige. :'3

  Grattis ännu en gång, Kristin! Ser supermycket fram emot att få se Samine.

  SvaraRadera
 4. Förresten! Karin & Vera Kjellgren som var några av de som vann känner jag grattis tvillingarna säg till när jag kan låna den så att jag kan recensera den på min blogg ;)

  SvaraRadera
 5. Tack igen :) Jag o syrran är supersupersupersupersuperglada!

  SvaraRadera
 6. Och visst får du låna den :)

  SvaraRadera