fredag 13 januari 2012

Ska ju vara kul...

Bläää för att behöva göra jobbiga, tråkiga vuxen-grejer!
... på fredagar! Men idag har jag bara jobbat med sånt där tråkigt som man måste göra när man är egen företagare.(bokföring och sånt bajs!) Nåja, snart helg och då får man göra vad man vill... Fast min lilla hund Abby kommer inte gilla det (fast det vet hon inte själv ännu), hon fyllde nyligen ett år och då ska man in till veterinären och vaccinera henne. Och jag antar att hon inte gillar sprutor, för det gjorde hon ialla fall inte förra gången vi var till veterinären.

vad ska alla ni där ute göra i helgen?

//Carromic

P.S Ni missar väl inte att jag, från och med Måndag, även bloggar om Bleckmossen på Bokus egna blogg? ( http://blogg.bokus.com/ ) Jag lovar att börja lägga upp länkar här på vår blogg till den bloggen!

5 kommentarer:

 1. Usch,fy för tråkiga fredagar!
  Jag ska iallafall åka till Gävle och shoppa på söndag! :D
  Och HOTDAMN vilken snygg tröja du har på dej på bilden! >w<

  SvaraRadera
  Svar
  1. wohoo! Gävle är en kul stad! och om det man vill ha inte finns inne i Gävle kan man ju alltid åka ut till Valbo.

   Tackar, Jag älskar T-shirts! Särskilt såna med roliga motiv på! Fast dom kan vara svåra att få tag i... den där gula (som är en av mina absoluta favoriter) är köpt i Prag på en liten butik som sålde jättemycket häftiga kläder! (och ganska billiga oxå)

   Radera
 2. Det är ju fredag den trettonde, därför kan ju allt möjligt dåligt och tråkigt hända =P

  SvaraRadera
 3. Typ bara ligga och slappa...;D

  SvaraRadera