torsdag 26 januari 2012

Tanisha, Fanny och Julia!

Här har vi tre tjejer som går på Bleckmossen Skolan ifrån KP4 i år, Tanisha, Fanny och Julia! Dom ser inte helt nöjda ut, och med tanke på vad det är dom pratar om så är det inte så konstigt... Och vad är det då? Ja, det får ni vänta med att få reda på tills KP4 kommer ut... (stygga, stygga mig som retas så här!)

I förrgår var det tydligen en artikel om mig i tidningen SméJournalen, vilket är en Eskilstuna Tidning. Så om ni har den så har ni kunnat läsa den. Själv fick jag reda på det utan en kompis moster. (Visst, jag kommer ihåg att jag blev intervjuad för tidningen men jag hade ingen aning om när den skulle komma ut. Och så trodde jag att det skulle vara en pytteliten artikel. Men enligt Mostern så var det en fin, stor artikel) Min kompis har lovat att scanna in så jag kan lägga upp den här, ifall det är nån som är intresserad.
Själv brukar jag kolla efter hur mycket fel dom skriver - för nästan varje gång som jag blivit intervjuad så missuppfattar journalisten alltid något. Exempel:

Carromic sa:

"KP kommer ut var tredje vecka. Varje episod tar ungefär 2-3 dagar att teckna. Det är en episod i varje KP".


Journalisten skrev:

"Carromic jobbar nästan 3 dagar varje vecka med Bleckmossen Boyz för KP."

öhhh, nej. 2-3 dagar var tredje vecka. Visst hade det varit sjuk kul om KP ville ha så mycket Bleckmossen att jag var tvungen att sitta 3 dagar i veckan med serien, men så är det ju inte just nu.
Men det är nästan ännu roligare när dom skriver saker som jag absolut inte har sagt, exempelvis så skrev dom en gång:

"Carromics favoritserie är Kalle Anka."

Okej, Kalle var väl rätt kul när jag var typ tio, men inte ens då var det min favoritserie!

//Carromic

24 kommentarer:

 1. Hej jag skulle också vilja ha mer beckmossen i kp!
  Och så tycker jag att kärleken i bleckmossen ska vara såhär:

  Emil, siri och den nya karaktären är kär i håkan & han vet inte riktigt väm han ska ta. Och tillslut blir det siri.
  Amir och amanda blir tillsamans igen.
  Ivan x helen
  Joen x cassandra

  SvaraRadera
 2. Åh wow, Carromic's designer är alltid så... flawless.

  SvaraRadera
 3. Samma som den första kommentaren plus några såna här "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

  SvaraRadera
 4. Anonym, Håkan är homosexuell. Tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 5. Nej han är vad som helst . Du vet en son som gillar killar och tjejer.

  SvaraRadera
 6. Jag diggar verkligen Tanisha kläder QwQ AWESOOOOOME! <3

  SvaraRadera
 7. Hur vet du vem av dem som är Tanisha? XD

  SvaraRadera
 8. Kp borde ha ett litet kappitel med bleckmossen! XD

  SvaraRadera
 9. Jag läste anastasia del 4 på kpwebben och längst ner står det "vad händer mellan siri och håkan? Och vad säger emil om det?"
  Ochjag kan inte hitta fortsättningen. Någon som vet var man kan läsa det eller så kan du carromic ladda upp den på din blogg, please!

  / bleckmossens största fan XD !!'!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 10. Carromic, snälla svara på 1 & 9 kommentaren! Jag vill också veta !!!!!

  SvaraRadera
 11. Mer om håkan !!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD love håkans face!!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Emil måste få veta sanningen om sin pappa!
  och kan inte ivan vara hans riktiga pappa, bara att när han bärettade för siri att han inte var hans riktiga pappa så
  Sa han bara så för att om hon skvallra så skulle det inte vara så farligt.

  SvaraRadera
 13. Du måste lägga upp samine!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja!!!! Visa henne för oss! Vill se hur hon ser ut i serien inte bara i min kladdbok. ( som just nu har slagit rot i golvet) Snälla vi ber dig gör så att det blir 4 april nu!!!! Snälla Carromic! <3

   Radera
  2. Ja!!!! Visa henne för oss! Vill se hur hon ser ut i serien inte bara i min kladdbok. ( som just nu har slagit rot i golvet) Snälla vi ber dig gör så att det blir 4 april nu!!!! Snälla Carromic! <3

   Radera
 14. Vad händer efter anastasia del 4??????!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 15. Du Anonym som svarade mig, när jag skrev "jag tror" så menade jag det inte. Jag är säker. Det är ingen tvekan. Håkan är homosexuell. Sexualiteten du syftar på kallas för bisexualitet, och jag tror att det är mer Siri...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar ju onekligen som att Håkan är gay :3 han är ju helt förälskad i Emil x3 (btw, jag vet redan att jag är "Stupid Yaoi Fan Girl" :P ) Men Emil är bi, annars skulle han ju inte tveka mellan Siri och Håkan...
   Hoppas att Emil "väljer" Håkan <3

   Radera
 16. Jag tycker att det ska bli håkan x siri. För de liksom kempade emot varandra om emil men tillslut
  så inser dem att de passar bättre för varandra. Det var liksom alla som troe att det skulle bli emil & någon av dem men så blev det de tillsammans istellet. Det blir som en liten överrasning!

  SvaraRadera
 17. Får man använda bilderna från bloggen om man anger hemsidan? :3

  SvaraRadera
 18. Somewhere over the rainbow...29 januari 2012 15:18

  Kul med lite nytt folk i serien :3 (Även om Håkan slår alla... <3 Crazy fangirl här ^^) Dock stör jag mig på namnen; Julia heter en uberfjortis i klassen och Fanny är en annan tjej som hatar min musiksmak och mobbar den '-' Och då kommer jag ju att tänka på dem! Fail.

  SvaraRadera
 19. Somewhere over the rainbow...29 januari 2012 15:21

  Lista över pairings jag stödjer:
  Håkan x Emil
  Amir x Amanda
  Siri x Joen :D
  Jag x Håkan
  Min vän x Vincent

  Hatar Alex, så ingen pojk/flickvän för henne. Och jag vet att Håkan är gay, men vi borde vara tillsammans iaf x'D

  SvaraRadera
 20. O.O Jag gjorde för länge sen en novell med en som hette Tanisha :O

  SvaraRadera