torsdag 19 januari 2012

Totoro

Jag är säker på att flera av er tittar på en massa Animé, och en film som visades på bio igen, (trots att den är från 1988!) är "Min Granne Totoro".
Den handlar, för er som inte vet, om  familjen Kusakabe, pappa och en sjuk mamma och deras två döttrar. Döttrarna är väldigt oroliga för sin sjuka mamma, kankse kommer hon att dö? Och mitt i all oro så träffar dom på en massa underliga skogsväsen som bor i skogen bredvid deras hus. En av dom är Tororo, som ser ut som en jättestor, gosig uggle-björn-sak...
Jag såg den runt 1993 första gången och tyckte faktiskt att den var rätt läskig då, fast jag var rätt liten 1993. (jag är säker på att några av er till och med intye var födda då....) Och idag hanmade jag av en slump på en hemsida och såg detta foto! Nån som har klättutsig till en Tororo och väntar på bussen - precis som i filmen! Det fick mig att skratta.

//Carromic

5 kommentarer:

 1. Nejvadgullig <3

  SvaraRadera
 2. Jag var lite äldre när jag för första gången jag såg Min Granne Totoro. Den var jätte bra! Och man vill bara gå fram och gosa med alla dom små söta varelserna! <3

  SvaraRadera
 3. Den helige kiwin Totoro...

  SvaraRadera
 4. Sorry om jag förstör det roliga men jag tror Mr Totoro är in klipp. Men jag är inte den bästa på att se sånt ...

  SvaraRadera
 5. Somewhere over the rainbow....21 januari 2012 18:25

  Jag har sett den fyra gånger <3 Vilken gullig bild! :D

  SvaraRadera