onsdag 1 februari 2012

Nyårslöften och Carromics hemliga projekt

Det här har Carromic jobbat med idag!
Ajjjj, jag har sendrag i typ axeln idag. Det är jätteirriterande, jag har antagligen suttit snett vid datorn. Dumt, jag vet... Man ska vara nogrann med att gå upp och sträcka på sig och strecha, det är viktigt. Fast ibland blir jag så inne i det jag gör så jag glömmer helt bort tiden och så helt plötsligt har jag suttit i typ 4 timmar i samma ställning och målat en massa. Så det är nog typ det som jag har gjort nu... Fast det jag ritade blev jättefint (tycker jag själv i alla fall!) (Man ska komma ihåg att ge sig själv beröm ibland! Oftast tänker man ju bara att alla andra lltid är så mycket bättre än en själv, för det är ju så lätt att bara klaga. Men tänk om vi kom ihåg att också ge oss själva lite beröm ibland! Det tro jag ska få bli mitt nyårslöfte! Att ge mig själv lite beröm då och då! Har ni gett nåt speciellt nyårslöfte?)

Förresten, här finns senaste bokus blogg inlägget:  /http://blogg.bokus.com/en-anekdot-om-att-vara-serietecknare/


Och innan någon frågar: Bilden är ifrån en serie som kommer ut senare i vår. Som några av er säkert vet så försöker jag varje år att vara med på Sveriges Internationella Seriefestival, som går av stapeln i Kulturhuset i Stockholm, och den här serien (namnet kommer avslöjas senare) kommer att säljas där. I år kommer festivalen att vara i slutet av April. Jag lovar att återkomma med datum och mer info!


ha det gött!

//Carromic med sin onda axel.

2 kommentarer:

  1. Å vad snyggt, önskar att jag kunde rita så bra! :D

    SvaraRadera
  2. Awesome bild är awesome 8D

    SvaraRadera