fredag 10 februari 2012

Så var helgen här igen!

ugh, vakande med huvudvärk idag, som fortfarande sitter i. inget roligt, suck. Men det är åtminstoen fredag idag, det är ju alltid nåt att se fram emot! Annat man kan se på är lilla Aktuellt som gick igår, där dom visade ett reportage som jag var med i. Det finns att se på deras hemsida HÄR! (om ni missade. Det gjorde nämligen jag...)

Just nu sitter jag och gör omslaget till KP 5 i år. Det är ett väldigt speciellt nummer, det kommer ni se då ni som prenumererar från KP. Och inte bara gör jag omslaget, jag gör även baksidan på KP. Så det är nästan som ett enda jätteomslag! Man skulle kunna ta bort omslaget om man är försiktig och pillar bort häftklamrarna och använda det som en poster om man vill.

Förresten nämde jag ju seriemässan i stockholm (den 28-29 april i Kulturhuset) förut, och nu är det bestämt att Oskar och jag ska dit då. Så om ni vill träffa oss och prata, kanske köpa ett album, få en autograf, lämna en fan-art eller nåt helt nåt helt annat så kan ni ju ta en sväng förbi! Om ni är i Stockholm då....

//Carromic

7 kommentarer:

 1. Jag kan inte, men ni kan kanske komma till bokmässan i höst i alla fall? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer göra ALLT för att vara på Bokmässan i Göteborg!

   //Carromic

   Radera
 2. Tror faktiskt att jag kan komma på seriemässan i år igen, om jag har tur..~! :DD <3 Och då kanske jag kan lämna ännu några fler fan-art av både Håkan å Emil in *Le nineteenth century swimsuit, hyohohoo~ #òwÓ# <3 *nosebleed~*

  SvaraRadera
 3. Btw, jag antar att ni inte har så värst mycket emot att man cosplayar någon av Bleckmossen karaktärerna, hmm~?? ¬3¬ <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe, det är ALLTID välkommet. Fast man får vara beredd på att vi kommer försöka fota er då!

   //Carromic

   Radera
  2. Hyohoo~ Såklart~! >:D <3
   Hummm...~ Nu måste jag bara få tag på en lila peruk och någon som liknar Emil...~ ¬3¬´

   Radera
  3. Hmmm, hyohohoo~ *w*
   Carromic-sama, Oskar-sama...~ Ta med er kameran på seriemässan, ni kommer nämligen att få besök av två ytterst tjusiga Emil och Håkan~... Förmodligen båda dagarna, dessutom...~ *W* <3 *Ikikisjälvbelåtenegoistsomfå~*

   Radera