måndag 20 februari 2012

Samines familj!

I Kp 5 i år får vi se den nya figuren Samine för första gången! Och eftersom jag inte kan visa henne ännu, så visar jag istället hennes familj! Mamma, Pappa och storebror Mike! Hennes föräldrar är faktiskt rätt så jobbiga... hur jobbiga dom är får in se i KP 5! Men Mike är en riktigt gullig kille, dessutom är han ju rätt söt. (och komips med Håkan.) Mamma och Mike är båda vääääldigt bleka i ansiktet, precis som Kristin (som har designa Samine) har bestämt att Samine ska vara. Så Samine har ärvt det från sin mamma.

//Carromic

14 kommentarer:

 1. kajshkjbdld Mike är ju för söt asså <3 QwQ

  SvaraRadera
 2. De ser ju ut att vara en intressant familj ... spännande att se hur de är (och hur Samine ser ut) i KP 5! x3

  SvaraRadera
 3. jag slår vad om att Samines mamma kommer från Transylvanien O.o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Vampyr? XD

   Radera
  2. precis vad jag tänkte :P

   Radera
  3. Yey! *High-five med desh*

   Radera
  4. Det kanske hon är... Men jag fattar inte hur Mike QwQ kunde komma från en sådan pappa och en lila vampyr? Säg inte att Samine liknar sin pappa?! Då blir det roligt! XD Men hon e jätte fin Samine alltså. Jag avundas hennes utseende. Vill ha! T_T

   Radera
 4. jaaa mer vita människor, det kan man inte få nog av(OBS SARKASM)

  SvaraRadera
 5. Hej Carromic. Det här blir en kommentar som inte har så mycket med blogginlägget att göra.


  Jag älskar att hitta på historier med figurer från olika berättelser. Men när det kommer till att skriva ner det så tröttnar jag snabbt, tyvärr. Planerade ett tag en Crossover-fanfic, men insåg snabbt att den skulle dö efter ett par kapitel... och här är mitt andra problem- jag kan inte skriva koncisa berättelser heller. Utav någon anledning så måste jag överplanera alla mina berättelser. >_>

  Så tyvärr stannar den berättelsen nog i mitt huvud. Cyborg-Amir och Medium-Alex förblir hjärnspöken.

  SvaraRadera
 6. Mike är ju super söt på den bilden....:)

  SvaraRadera
 7. Vad jag längtar tills jag får se Samine i bleckmossen boys! Senast jag såg henne var när jag la henne i brevlådan. Ps! Snälla ha med gitarren utan den så förstörs Samines image!
  Men vad jag blev när ni tog med Mike! Han blev mycket sötare än vad jag hade hoppats! <3
  Längtar efter päronen och Samine. =)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Vad jag längtar tills jag får se Samine i bleckmossen boys! Senast jag såg henne var när jag la henne i brevlådan. Ps! Snälla ha med gitarren utan den så förstörs Samines image!
  Men vad jag blev när ni tog med Mike! Han blev mycket sötare än vad jag hade hoppats! <3
  Längtar efter päronen och Samine. =)
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Vad jag längtar tills jag får se Samine i bleckmossen boys! Senast jag såg henne var när jag la henne i brevlådan. Ps! Snälla ha med gitarren utan den så förstörs Samines image!
  Men vad jag blev när ni tog med Mike! Han blev mycket sötare än vad jag hade hoppats! <3
  Längtar efter päronen och Samine. =)
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Cp mobil ville bara ha en inte tre kopior. Idiot! Sorry bara vill skrika till mobilen lite :P

  SvaraRadera