torsdag 23 februari 2012

Suck alltså...

jaha, gick man upp tidigt och bra och skulle börja jobba men vad händer...? Min dator vill inte starta! Den verkar inte förstå att det ska finnas en hårddisk i den av nån anledning. Grrr! Nu måste jag sitta och trixa med den och förhoppningsvis få igång den igen! Suck alltså! Som tur är så lämnade jag in Bleckmossen till Kp nummer 5 det sista jag gjorde igår, så jag har åtminstone lite tid på mig att fixa datorn...

Så vad ska jag göra istället idag då? Först tänkte jag: "jamen jag har ju massa grejer som jag måste skissa! och skissa det gör jag ju inte på datorn! Wohoo! " men sen så kom jag ju på att jag ska skissa efter ett manus, så jag måste läsa mig till VAD och HUR jag ska skissa. Och ni kan ju gissa var detta manus finns... Just det, på min dator! Faktum är att det finns en massa, massa saker jag gör utan datorn men ofta är den en viss del (som manuset) som finns inne i datorn.

Först försökte Mr Kim fixa den lite snabbt, men han kom rätt fort fram till att det var ett stort problem och att han inte hade tid just nu. Kanske senare i eftermiddag. Så nu väntar jag på honom. Och så länge...? Tja... först var jag lite arg på min dator så jag kände att jag behövde avreagera mig - genom att sätta mig framför min Playstation 3 och slåss lite med dumma skurkar. Och sen är det jättesolig och fint här i Linkping just nu så jag tror faktiskt att jag ska ta mig ut på en riktigt lång och skön promenad med min hund Abby och kanske kasta lite boll med henne?

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har köpt eran bok idag. Den är verkligen super bra! ;) Det gick knappt att lägga ifrån sig den. Nu vet ni hur bra den är!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Aj, fan. Jag lyckades bränna min externa hårddisk genom överhettning. Hoppas det inte är allvarligt.

    SvaraRadera