torsdag 9 februari 2012

Jordnötter och 560 Bleckmossen-album

Tjo!
Idag har jag ritat den här lilla bilden av mig själv lite snabbt på morgonen. jag tyckte den blev lite rolig så jag lägger upp den här.

Igår hände det en massa bra grejer! Inte bara var Carromic och blev intervjuad av Lilla Aktuellt (som kommer ikväll 19.15 på barnkanalen) utan vi var oxå iväg till förlaget och pratade en massa om framtiden! Och ojoj, det verkar lova gott framöver... Mycket trevligheter! Nu ska vi bara prata med lite folk på förlaget som har hand om ekonomi, det är nämligen dom som bestämmer vad som ska tryckas och vad som inte ska tryckas. Så nu gäller det att övertala dom om att alla våra superbästigaste idéer är superbästigast! Vi lovar att återkomma om vad som är på G senare... än så länge är det lite hemligt.... (men det är flera olika saker!)

Kommer ni ihåg att det var svårt att få tag i Bleckmossen-albumet ett tag efter jul? Det var ju för att boken hade sålt slut, så populär är det! Sjukt kul! Så förlaget bestämde sig för att trycka upp fler, en såkallad andra upplaga. Den andra upplagan kom ut i butikerna den 28 januari. Igår var det den 8 februari (alltså tio dagar senare) och då kollade vår redaktör Rolf upp hur många böcker som fanns kvar av andra upplagan. Bara 560 stycken! Helt grymt fantastiskt att den andra upplagan har så lite böcker kvar efter att bara ha funnits ute i butikerna i tio ynka dagar! Sjuukt kul!! Så nu kommer de säkert trycka upp en tredje upplaga! Det känns grymt skoj för mig och Oskar att boken är så populär! Jag firar med att äta jordnötter, som jag tycker är jättegott men tyvärr blir jag alltid lite kli-ig i halsen och hostar efteråt. Jag är väl lite överkänslig mot jordnötter antar jag, men jag är i alla fall inte allergisk mot dom. Det är tur för jag tycker jordnötter är jättegott!

//Carromic

7 kommentarer:

 1. Vad kul att det går så bra för er! Ska försöka se dig på Lilla Aktuellt ikväll. :)
  Minns hur snygg din stora Café Arena-tavla var, har du kvar den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Robin! hej! Nej, tyvärr. När dom plockades ner var det en student som var helt förälskad i den och köpte den...

   //C.

   Radera
 2. Ååh, gud vad kul, det är ni så värda, boken var ju så himmla bra!
  VAD spännande med dem hemliga planerna, kanske ett till album :D :D :D???

  SvaraRadera
 3. Jag såg dig på lillaaktuelt!! :D Du ägde!

  SvaraRadera
 4. Sluta härma Håkan och skriva om dig själv i tredje person :P xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är Håkan som härmar mig...? XD

   //Carromic

   Radera
 5. Jag såg dej på lilla aktuellt! Det var lite humor att du jämförde det där med Zlatan och allt xD Coolt mustasch halsband du hade på dej föresten! OwO

  SvaraRadera