torsdag 15 mars 2012

Emil - med och utan ytterkläder

En design av Emil - med utomhuskläder för kallare väder. (wohoo, jag rimmade av misstag!) Fatta vad han måste ha tryckt och dragit i hatten för att få på sig den! Han har ju liksom världens största, tjockaste, spretigaste hår! Jag kan riktigt se honom framför mig hur han sliter och pressar och typ ber Amir om hjälp. Och sen får han typ gå runt med hatten på sig i några dagar för den sitter fast så hårt att han inte få av den. Det är faktikst lite jobbigt att komma på olika mössor/hattar och sånt som Emil kan ha för hans hår är så roligt!

Jag gillar jackan, jag skulle vilja ha en sån! Jag har sett flera stycken såna i affärer men dom är alla så korta, dom slutar typ ovanför naveln på mig! Och jag vill ju ha en jacka som täcker magen för poängen med en jacka är ju att den ska hålla mig varm när det är kallt ute... och om den inte räcker ner över magen så håller den mig inte varm ju! Många tjej-jackor är korta, vilket är konstigt för tjejer brukar frysa mer än killar... (Oj, det kanske är för att tjejkläder ofta är så korta eller tunna som tjejer oftare fryser? hmmmmm?)


//Carromic

7 kommentarer:

 1. Ahha jag läste "Emil- Med och utan kläder" X33

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag också! XD

   Radera
 2. Lol, min kompis har en likandan hatt som Emil xD sjukt snygg outfit förresten :3 got 2 lurve it <3<3

  SvaraRadera
 3. Gimme dat awesume Emil! OwO

  SvaraRadera
 4. wow snygga kläder min store bror/ gud har mitt namn är emilia råman och jag är mer emil en emil hehe och så är jag sände bud från manga gudaran och håkan och emil är sura på er caro och oskar om ni inte fixar i hop dem här nere kommer håkan att döda oss alla och jag är seriös

  SvaraRadera
 5. Han var ju helt grymt snygg!!! XD Allting asså! Hans kläder är sjukt snygga! Han ser mycket äldre och snyggare ut + att ditt inlägg var riktigt komiskt. Det gillar vi! (Tummen upp! X3)

  SvaraRadera
 6. Jag tror jag blev lite kär i Emil... Väldigt fina kläder! Fast fixa hans lugg, va? :c

  SvaraRadera