torsdag 22 mars 2012

Lite serie att läsa...

Så har kan det kännas ibland när man sitter och tecknar, eller hur? (det här är ifrån ett projekt jag jobbar med just nu) Kolla näst sista rutan... ser ni vad som sitter på skrivbordet? PSYDUCK! På nåt sätt känns det som om Dai (rödhåriga killen i serien) skulle ha chansen att teckna bättre om inte Psykduck satt där... Psyduck har ju en tendens att föra otur med sig. (Fast jag tycker Psyduck är jätterolig, jag skulle vilja ha en plushie-psyduck... eller en jigglypuff.) ( Jag har en Patamon från Digimon faktiskt, fast den är lite fel-sydd så han ser lite konstig ut.)

//Carromic

ps. Ni ser väl att Dai har en grymt stor poster av "Sjöhästens Hemlighet" bakom sig på väggen?

4 kommentarer:

 1. Najs! Jag skulle också villa ha en Psyduck plushie! Och är det en blek bild av Håkan jag ser på datorskärmen? Och jag har en fråga, villken är din favorit pokemon Carromic? Min är Jolteon! 8D

  SvaraRadera
 2. Aw, va söt han e~! X'3 <3

  SvaraRadera
 3. Jag har ett Psyduck-gosedjur :DDD *göra folk avundsjuka*

  SvaraRadera
 4. Dai som i Daisuke? Från DNangel? Dom har samma hårfärg i alla fall :D

  SvaraRadera