torsdag 12 april 2012

Annorlunda Torsdagstävling!

Japp, idag är det torsdag igen och det betyder ju torsdags-tävling! Men den här torsdagen så blir tävlingen liiite annorlunda! Ser ni bilden ovanför? Idag har jag ritat den till ett jobb, den är en illustartion till en text som handlar om att manga kan se väldigt olika ut. Så jag har låtit mig inspireras av olika kända tecknare och manga-serier när jag ritade bilden. Tävlingen blir naturligtvis att gissa vilka!

Så här är reglerna:


Bilden visar 9 olika manga-figurer. 7 av dom kommer ifrån specifika serier, 2 av dom så har jag ritat en generell, det vill säga en typisk figur som just den tecknare skulle kunna teckna. Så vad jag vill ha för svar för att vinna tävlingen är:

*Från vilka 7 serier kommer dom sju figurerna? (alla sju finns på svenska! men 2 av dom kom ut för rätt länge sen...)

dom två figurerna som INTE kommer från nån speciell serie utan är inspirerade av tecknarna själva behöver ni inte svara på. Jag vill bara veta vilka sju som komemr ifrån serierna. dom två som inte är med i leken är killen i mitten med dom sne ögonen (inspirerad av CLAMP, som har gjort Cardcaptor Sakura bland annat.) och den glada tjejen längst ner (inspirerad av Watase Yuu, som har gjort Fushigi Yugi bland annat.)


Lycka till! Svaren kommer upp imorgon!

//Carromic

5 kommentarer:

 1. Jag kan bara fyra och det är: Naruto, One Piece, Yugioh och Sailor Moon

  SvaraRadera
 2. Kan bara Naruto, One piece, Yu-Gi-Oh, Sailor Moon och Dragonball

  SvaraRadera
 3. jag kan inte den sista Dx
  Naruto, One Piece, Yu-Gi-Oh, Sailor Moon, Dragonball och Shaman King är dem jag kan.

  SvaraRadera
 4. Naruto, One Piece, Shaman King, Sailor Moon, Dragon Ball, Yu-Gi-Oh och sen är jag inte säker, men är inte den sista typ Akira lr ngt?? :P

  SvaraRadera