måndag 2 april 2012

Bleckmossen i Kp nio blir spännande, tror jag...

Den här har jag ritat idag, hon är ifrån samma projekt som den rödhåriga Killen Dai som jag visade tidigare här i bloggen! Hon heter Yume. (Yume betyder Dröm på japanska förresten!) Och på tal om drömmar... Många av er har mailat och tjatat om att få lite extramycket Bleckmossen i KP, och nu äntligen kommer det lite mera igen! I KP 9 i år så blir det ett extra långt Bleckmossen med 6 sidor istället för 2! Kul, eller hur?!
Oskar sitter just nu och jobbar och sliter med att skriva manuset till det. Jag skickade lite idéer till honom om vad jag tyckte skulle hända, fast i slutändan är det ju han som bestämmer! Han har lovat att skicka mig manuset imorgon så jag riktigt längtar efter att få läsa det! Det kommer säkert bli sjukt kul som alltid!
Ni glömmer väl inte bort att man fakttiskt kan maila KP (eller oss direkt på Bleckmossen@gmail.com ) och ge förslag på vad ni helst skulle se hända i Bleckmossen! Det kan vara förslag, små och stora idéer eller bara nån liten kul grej man kom på! Allt är uppskattat! (Om ni maila vår adress bleckmossen@gmail.com - skriv "Manus-förslag till Oskar" i ämnes fältet. då kommer vi kolla upp det extra fort!)


//Carromic


Ps. det är fint och soligt här idag, men det blåser fruktansvärt kallt! Det ska ju vara vårigt och varmt ju!

4 kommentarer:

 1. Wow! Jag kan inte uttrycka mej mer än ''wow'' för jag vet inget mer ord som skulle passa bättre :'D

  SvaraRadera
 2. Snygga färger och tjusigt hur du fått till volangen, impressed!!
  Kram/Cina

  SvaraRadera
 3. Awsume me 6 sidor :3

  SvaraRadera
 4. Woho! Mer bleckmossen:)
  Och vilken fin teckning!

  SvaraRadera