måndag 16 april 2012

En underlig man i KP 8....

Kp 8 i år blir verkligen spännanden... den här mannen ovan är med där och han är riktigt scary! (och ganska underlig!)

Oskar kom förresten nyligen på en jättebra idé om Bleckmossen, vi ska berätta mer om den senare! Men vi har prata lite grann med vårt förlag och dom gillar den med... så mycket gott kan komma att hända i framtiden med Bleckmossen! Fast det är ju jobbigt att inte kunna berätta om det ännu... suck alltså.

Ni missar väl inte att Kp fyller 120 år förresten? Kp ordnar nåt alldelses speciellt på skansen i stockholm den 26 maj och då har alla som är prenumeranter fritt inträde! Sjukt kul! Jag och Oskar kommer finnas där och vara med på festligheterna! Jag vet inte riktigt allt som ska hända där, men jag lovar att återkomma med mer info när det börjar närma sig!

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Jag har sagt det förr men jag säger det igen varför måste allt skojj hända i Stockholm!? ;__;

    SvaraRadera