torsdag 19 april 2012

Lite Info om SPX!

snart, lördagen den 27 april och söndagen den 28 är det Seriefesival på kulturhuset i Stockholm! Själv klart ska Oskar och jag vara där! Om ni vill får ni jättegärna titta förbi om ni kan!
Jag kommer vara där HELA festivalen, så det finns alltid chans att träffa mig!


På lördag öppnar festivalen 11.00 och stänger 18.00
På Söndag öppnar dom 11.00 och stänger 17.30.


Hur hittar man oss då?!

Ovanför här ligger en väldigt liten version av en karta över festivalen, om ni klickar på den så får ni upp den större! Festivalen äger rum ett par våningar upp, så det är bara att åka rulltrappa ett tag... Som ni ser på kartan så har jag ringat in Entren där ni kommer in... och som ni ser så borde ni faktiskt se om två borden som Carromic finns vid under festivalen. (bord nr 41 och 42) (som är lite gula på kartan) (Iverkligehetn kommer borde ha en stor blå duk!)
Där kan ni träffa mig, prata, få autograf om ni vill eller varför inte passa på att lämna fan-art eller fan-fic till mig? Där finns oxå lite roliga saker att köpa, som posters, serier och annat (som jag har gjort förtåss).

(förhoppningsvis kommer uppkopplingen till internet fungera i år. Det gjorde den tyvärr inte förra året. Så att jag kan live-blogga lite ifrån mässan för alla er som inte kan komma!)


Signering! Då man kan träffa Både Oskar och Carromic

På lördag 13.30 - 14.30 Kommer vi båda att finnas vid Kartagos bord. (det är lite grönt på kartan)
(Kartago är ju förlaget som har get ut albumet om Bleckmossen) Och där kommer vi båda signera och sälja böcker!

Vi kommer även finnas vid Kartagos bord på söndagen klockan 12.00 - 13.00!


Om ni följer den streckade rosa linjen på kartan så ser ni att den slutar längre in i nästa rum, vid bord nr 97 och 98 - detta är Kartagos bord!


mer info kommer senare!


//Carromic

2 kommentarer:

  1. Keiran-chan is coming to SPX with Laban-chan~! >:D <3
    Yaho~!

    SvaraRadera
  2. kom till GBG

    SvaraRadera