lördag 28 april 2012

Seriemässan Lördag 16.04

Seriemässan 16.04!

Klockan 14-15 så signerade jag och Oskar fler Bleckmossen böcker vid Kartagos bord, jätteskoj! Och om ni gick förbi så kunde ni säker höra hur vi satt och pratade om vad som ska hända i framtiden i Bleckmossen... så ni kunde ha hört en massa hemligheter! hehehe... (Vi såg Emil och Håkan igen!)

Just nu är jag tillbaka till mitt vanliga bord med den fina blå duken. Massor av mina grejer hade sålt när jag var borta och strax efter att jag kommit tillbaka så kom två Håkan fans och ville ha bilder av Håkan (så jag ritade lite snällt några med en guld penna. Fast Guld penna kanske vore mer passande åt Amir. Han är ju ialla fall Kungen!)

Jag har även signerat ett Bleckmossen Album åt en kille som heter Håkan. Han ville att jag skulle skriva "Till Håkan från Håkan" och rita en liten bild av Håkan (från Bleckmossen, inte Håkan som köpte boken) i albumet!


//Carromic, som äntligen har fått sitt eftermiddagskaffe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar