torsdag 5 april 2012

Skärtorsdags tävling! wow...!

Ni kommer väl ihåg regelerna? Jag ger er tio ledtrådar och så gissar ni! Skriv i kommentaren på vilken siffra som ni visste vem det var jag pratade om. Och vad vinner man? Ära!... tja, eller, det är helt enkelt bara lit småskoj så här en torsdag!Ni glömmer väl inte att det finns en annan tävling oxå, där ni kan vinna klistermärken? Hitta tävlingen här!


Är ni redo för Torsdags gissningen nu?  Idag lovar jag att det blir svårt! (okej, kanske inte jättesvårt.... vi får se!)
(svaret stå läääängst ner i blogg-inlägget, så fuska inte genom att scrolla ner snabbt!)


1. Killen vi söker är en seriefigur, men han är inte huvuperson i serien som han är med i! Han är asiat och bor med sin mamma (vi har aldrig fått se hans pappa) och dom är rätt rika.


2. Förutom en till figur (en tjej) så är ingen annan i serien rik, snarare tvärtom.


3. Killen är rätt dryg, eftersom han verkar tro att alla vill hänga med honom och att alla är avundsjuka på att han har så mycket pengar. Ingen verkar gilla honom i serien.

4. Killens mamma är väldigt tuff och kräver mycket av sin son, vilket sonen ibland tycker är jobbigt. Särskilt eftersom hon jobbar på hans skola.

5. Killen och hans mamma kom en gång till skolan i helikopter, ner-svishandes från ett rep!


5. Killen och hans mamma har en trädgårdsmästar-familj som bor längst ner i deras trädgård i en husvagn. Barnet i familjen är en rätt omtyck figur utav huvudpersonen i serien.


6.. Huvudpersonen (som inte gillar killen vi söker) är en snäll, data-intresserad kille som gillar att hänga med sin bästis (som är en lite småkorkad men trevlig kille som är orolig för att han ska ha för spinkiga vader).
7. Huvudpersonens bästis var kär och ihop med den rika flickan som bor granne med killen vi letar efter. (och kanske är kär i henne fortfarande?)8. Killen vi söker ses ofta med en rosa klubba i munnen. Han har dessutom en annan hår färg på en liten lick i luggen. Locken är grön.9. Serien utspelar sig i "förorten som gud glömde". I alla fall är det så som huvupersonens bästa kompis Pappa Hassan påstår att förorten är.


10. Killens mamma är Rektor för skolan i Bleckmossen.Har ni listat ut vem det är än....?

//Carromic


det var lite exrtra svårt idag?
Svaret är naturligtvis...Kyo, Rektorns son i Bleckmossen!

10 kommentarer:

 1. 2:an...

  SKAM ÅT MIG, ETT AV DE STÖRSTA BLECKMOSSEN FANEN~!! TTWTT

  SvaraRadera
 2. Det finns två femmor!!! men jag klarade det på första femman!

  SvaraRadera
 3. Klarade det på trean... Fast visste nästan vem det var på tvåan XD

  SvaraRadera
 4. Kom på det på ettan. :)

  SvaraRadera
 5. jag förstod det på första 5:an

  SvaraRadera