torsdag 31 maj 2012

Amanda eller Samine... eller ....?

Ojoj oj! Liten förhandstitt på Kp 12 i år, och Amir verkar ju faktikst ha börjat gilla Samine! men vad tycker egentligen Amanda om det? Och är Amir verkligen helt över henne? Vem borde han vara ihop med tycker ni? Samine eller Amanda? Eller nån helt annan...?`Rösta i undersökningen här till vänster!


//Carromic

10 kommentarer:

 1. Jag fick KP 8 och 9 idag och jag ÄLSKADE sommar-Bleckmossen! Skrattade åt stackars Emil och Amir och höll på att dö när Håkan skjutsade Emil... Men varför har Ivan rosa hår? O.o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar jag med, tänkte "Vem är det? Oj, det är ju Ivan! Har han färgat håret??" XDD

   Radera
  2. Asså ser du inte att det är Amir!!!!!! :(

   Radera
  3. Ellen jag håller med dej

   Radera
 2. Inte Samine! D8

  SvaraRadera
 3. Kan han inte vara ihop med Håkan? XD Så blir Emil typ jättesur på Amir...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Amir är inte intresserad av Håkan förstår du!

   Radera
 4. Jag tycker att Samine är perfekt för serien jag längtar tills Amanda får veta att Amir är ihop men henne undrar hur hon tar det???? tror att hon flppar ur ;P ha det bra Carolina och Oskar hälsar TJEJEN SOM ÄLSKAR BLECKMOSSEN
  ps så fort jag får månadens kp så bläddrar jag alltid till bleckmossen serien först sen läser jag resten av kp ;p

  SvaraRadera
 5. Amanda och Amir är min ultimata OTP, de vore verkligen supertrist om inte dom fick varandra efter allt de vart med om...:(

  SvaraRadera